Balears Vadevi

Els CDR que tallen l’A-2 al seu pas per Alcarràs esmorzen carn a la brasa

  • desembre 21, 2018
  • 2 min read
Els CDR que tallen l’A-2 al seu pas per Alcarràs esmorzen carn a la brasa

Els membres del Comitè en Defensa de la República (CDR) de Lleida que des de primera hora d'aquest matí mantenen tallada l'A-2 al seu pas per Alcarràs, a més a més de reivindicar, també han volgut esmorzar. I per aquest motiu, han improvisat a l'A-2 una bona carnada amb llonganissa i molta brasa.

 

Tal com han publicat a través de les xarxes socials, els CDRsLleida asseguren que: «A ponent la lluita és tema serio, i la carn a la brasa també!». Davant aquesta jornada, els CDRsLleida animem a la ciutadania a sumar-s'hi a la protesta. Fins al moment, els talls a les carreteres lleidatanes se centren només en aquest punt, tot i que a la resta de Catalunya els incidents són més destacats.

 

Llista de talls a les carreteres catalanes

C16 Manresa

  

C25 Campllong

  

C31 Verges

  

C58 Vacarisses

  

C65 Llambilles

  

C66 Celrà

  

B20 Badalona

  

Ronda de Dalt | Diagonal

  

AP7 l'Ampolla

  

N-II Figueres

  

C33 Barcelona

  

Ronda Litoral 

  

C25 Campllong

  

C32 a Esplugues de LLobregat

  

A-2 a Alcarràs, Lleida

 

 

D'altra banda, cal recordar que el president Pedro Sánchez va arribar aquest dijous a la nit a la ciutat de Barcelona per celebrar aquest divendres el Consell de Ministres a la Casa Llotja de Mar. Abans però, el cap de l'executiu espanyol s'ha reunit amb Quim Torra al Palau de Pedralbes, al mateix temps que el vicepresident Pere Aragonès ha mantingut també una trobada amb la seva homòloga, la socialista Carmen Calvo.

 

La data escollida per celebrar la reunió de ministres ha provocat certa polèmica, ja que justament aquest divendres es compleix un any des de les eleccions convocades per Mariano Rajoy, després de l'aplicació de l'article 155, i la destitució del Govern de Carles Puigdemont. Davant d'això, cal dir que l'independentisme ha llançat una crida a la mobilització arreu del país, amb els CDRs i els possibles talls de carreteres com a protagonistes indiscutibles. 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.