No et perdis les portes obertes al CBF Lleida de l’1 al 16 de setembre

Durant els mesos de maig i juny el CBF Lleida va obrir les portes a nens i nenes que volguessin provar el bàsquet. Aquest mes, concretament de l'1 al 16 de setembre, es tornen a obrir per aquells qui no van tenir l'oportunitat al final de la temporada passada. Les portes obertes estan enfocades a nens i nenes nascuts entre 2009 i 2018.

 

Una trentena de jugadors van poder gaudir, a finals de la temporada passada, de la pràctica del basquetbol i provar, que aquest era l'objectiu principal, si aquesta era la pràctica esportiva que els hi agradaria fer com a activitat extraescolar. Ara al setembre es reprèn l'activitat, superant totes les expectatives previstes en xifres generals, ja que el CBF Lleida ha registrat el seu major nombre de participants en aquesta campanya.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les famílies interessades

Totes aquelles famílies interessades en què el seu fill/a provin la disciplina del bàsquet es poden posar en contacte amb el club a través de:

Cistella Gran (2009 a 2012) – Víctor Marín
630 43 41 39
coordinacio.minis@cbflleida.cat
Cistella Petita (2013 a 2018) – Júlia Crespo
699 53 95 29
escola@cbflleida.cat

 

El CBF Lleida, nascut a partir de la unió de les bases del Força Lleida i el CB Lleida l'estiu de 2021, ha registrat fins al moment el nombre més elevat de participació i interès. Sense tancar encara el període d'inscripcions, superem les inscripcions de l'any passat, en un any que esperem que sigui de consolidació del projecte.