Cau un arbre de grans dimensions en una plaça del carrer Alcalde Pujol de Lleida

Imatge de l'arbre caigut a Lleida

Imatge de l'arbre caigut a Lleida | LleidaDiari.cat

 

Un arbre de grans dimensions ha caigut aquest matí en una plaça del carrer Alcalde Pujol de Lleida arran de l'estovament del terra a causa de les pluges de les darreres hores a la ciutat. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a LleidaDiari.cat, l'avís han rebut a les 9.17 hores d'aquest matí i han ajudat en les tasques de recollida després que l'arbre quedés recolzat en un fanal de la plaça.

Imatge de l'arbre

Imatge de l'arbre | LleidaDiari.cat

 

 

Finalment, la Guàrdia Urbana de Lleida s'ha fet càrrec de la situació i ha avisat als serveis de jardineria de l'Ajuntament de Lleida, per tal que retirin l'arbre. Mentrestant, han procedit a protegir la zona perquè ningú pugui prendre mal. Tot i que no s'han hagut de lamentar danys personals, la imatge ha impactat a molts veïns de la zona que aquest matí s'han trobat aquesta sorpresa en sortir al carrer.

Imatge de la zona acordonada el parc de Lleida

Imatge de la zona acordonada el parc de Lleida | LleidaDiari.cat

 

 

Importants incidents a la demarcació de Girona per les pluges

No obstant això, les pluges estan causant veritables problemes en altres zones del país, com és en el cas de la demarcació de Girona. En aquest sentit, la tongada de pluges fruit del temporal de llevant que vam anunciar i seguir durant el dissabte ha precipitat grans acumulacions d’aigua en moltes poblacions del Baix Empordà i Alt Empordà. Les primeres incidències han arribat aquest matí de diumenge quan alguns rius com l'Onyar, el Daró, el Ter i el Fluvià porten un nivell molt alt per terres empordaneses, fins a 4 metres d'alçada, i les inundacions han inutilitzat diverses carreteres locals en aquestes comarques del nord-est.

 

Destaca que amb l'alerta Inuncat activada, Protecció Civil recomana als municipis de l'Empordà, Gironès i la Selva afectats per les pluges que activin els seus plans d'emergència municipal i s'evitin rius, rieres, passos a nivell i zones inundables. 6 carreteres de Figueres estan tallades per la Guardia Urbana i a les 11.00 hores del matí estaven tallades la C-252 a Vilabertran i Far d'Empordà, C-31 a Ullà, GIV-5132 a Fontcoberta, GI-681 a Tossa de Mar, GI-674 a Caldes de Malavella, GI-643 a Parlavà, GI-633 a Sant Jordi Desvalls, GIV-6741 a Cassà de la Selva, GIV-6701 a Sant Martí Vell, GIV-6424 a Flaçà, GIV-6213 a Fortià,GIV-6212 a Vila-Sacra i la GIV-6024 a Cabanes, entre altres.