Sense Categoria

Catalunya supera en 12 punts la mitjana de digitalització de la Unió Europea

LleidaDiari
  • agost 7, 2022
  • 1 min read
Catalunya supera en 12 punts la mitjana de digitalització de la Unió Europea

L'informe 'Desi Catalunya 2021' sobre economia i societat digital manté el país al capdavant dels cinc territoris i estats més digitalitzats d'Europa amb un índex de digitalització del 62,36%, dotze punts superior a la mitjana de la Unió i 5,6 punts per damunt de l'obtingut a l'edició anterior.

 

Segons ha informat aquest divendres el Govern, Catalunya se situa així «líder» en implantació de banda ampla fixa i banda ampla d'almenys 100Mbps, factor que continua sent el «punt fort i la base de la digitalització del país». L'informe, elaborat seguint la metodologia de la Comissió Europea, assegura que Catalunya «avança a un ritme superior a la mitjana europea”.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons el 'Desi 2021', Catalunya se situa per tercer any consecutiu en la cinquena posició, a molt poca distància de l'anomenat «grup nòrdic» format per Dinamarca, Finlàndia, Suècia i els Països Baixos, que manté el lideratge del desenvolupament digital a Europa. Respecte de l'edició 2020, Catalunya ha millorat resultats i es manté per sobre de la mitjana europea en totes les dimensions analitzades.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *