Cultura

‘Catalina’, és la proposta de l’Escorxadijous d’aquest desembre

Iniciativa Sexual Femenina porta aquesta reflexió desacomplexada sobre la sexualitat femenina

Marta Romera
  • novembre 29, 2022
  • 2 min read
‘Catalina’, és la proposta de l’Escorxadijous d’aquest desembre

Arriba la proposta d’Escorxadijous per a aquest mes de desembre. Es tracta de ‘Catalina’, d’Iniciativa Sexual Femenina. El Teatre Municipal de l’Escorxador, acull aquest dijous, a les 21.00 hores, aquesta reflexió desacomplexada sobre la sexualitat femenina i les seves limitacions socials i culturals.

 

Catalina no se’n va de festa: és una festa en ella mateixa. Abans de sortir s’emprova les seves quatre mitges trencades a veure quines li queden millor i al matí es descobreix el pòmul morat, els repunts a dentades, el cruiximent als bessons, l’afonia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Catalina es rebenta i aconsegueix, a força de petons ben i mal donats, que les altres rebentin. Enfront el ‘Madame Bovary soc jo’, que no vol ni en pintura, Catalina declara ‘La rumba soc jo’, com Andrés Caicedo a la seva novel·la ¡Que viva la música!, que ens va ensenyar a xuclar-nos el cabell així com Lectura fácil de la nostra companya Cristina Morales (Premi Herralde 2018) ens va ensenyar a clavar-nos el cantell de la taula. Catalina peca de dansa i de literatura, però expia la seva cultura amb poca vergonya.

El col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina neix el 2017 al centre social autogestionat Can Vies, a Barcelona, amb el desig d’aproximar-se a la dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i antiacademicista. Està integrat per Élise Moreau (França, 1992), Elisa Keisanen (Finlàndia, 1988) i Cristina Morales (Espanya, 1985).

 

Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *