Continuen els casos de punxada a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses. L'Ajuntament de Roses ha fet un comunicat per condemnar i denunciar l'agressió. A l'escrit, detallen que el Punt Lila instal·lat a la zona de barraques va atendre la noia, que no presentava símptomes de submissió química.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El consistori titlla la pràctica de «perillosa i deplorable» i demana col·laboració ciutadana per «seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona». «Volem mostrar el nostre suport i solidaritat a la noia afectada, així com reafirmar la voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar el conjunt de la població», afegeixen al comunicat.

 

Cal recordar que fa uns dies, una noia de 14 anys també va ser afectada per aquesta punxada. Un cas que encara investiguen els Mossos d'Esquadra. Segons el comunicat, els fets van tenir lloc durant la festa major de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà, i la menor de 14 anys va ser trasllada a l'hospital de Figueres, on va rebre l'alta poc després.