El cartell de Som Cinema 2022 destaca el guió com a base fílmica

Som Cinema presenta el cartell de la tretzena edició, un disseny que subratlla la importància del guió com a fonament de qualsevol treball audiovisual. La imatge és obra de l'artista gràfic Josep M Cazares i mostra una actriu llegint un guió cinematogràfic en un plató.

 

El Festival de l'audiovisual català se celebrarà a Lleida del 19 al 23 d'octubre, en diferents escenaris de la ciutat: Screenbox Lleida, Ilerna, la Universitat de Lleida i Beat Cafè i Soul/Hoppers.

Imatge del cartell del Som Cinema

El cartell de Som Cinema 2022 destaca el guió com a base fílmica | LleidaDiari.cat

 

El festival permetrà descobrir les darreres propostes audiovisuals d'àmbit català

Com en anys anteriors, el festival permetrà descobrir les darreres propostes audiovisuals d'àmbit català. La convocatòria del 2022 ha rebut 268 produccions -172 curtmetratges, 81 documentals i 15 llargmetratges- arribades des de Catalunya, País Valencià, Andorra i les Illes Balears. Som Cimema-Festival de l'audiovisual català està organitzat per Suggeriments, amb el suport de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida-Institut d'Estudis Ilerdencs i el Vicerrectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida.