Sense Categoria

Carmen Franco deixa una gran herència als seus fills

Avatar
  • desembre 29, 2017
  • 4 min read
Carmen Franco deixa una gran herència als seus fills

Carmen Franco | Gtres

 

La filla del dictador Francisco Franco ha mort aquest divendres 29 de desembre a l'edat de 91 anys, després del considerable empitjorament del seu estat de salut. De fet, ahir ja es va conèixer que Carmen Franco va rebre la unció dels malalts. La defunció s'ha conegut a través de la publicació del seu nét Luis Alfonso de Borbón, a Instagram.

 

Carmen va viure els últims mesos junt amb el suport de la seva família i, sobretot, el de la seva filla Carmen Martínez-Bordiú. Tots junts van confrontar el càncer terminal que patia des de l'estiu, sense cap tipus de tractament perquè van considerar que «no feia falta». 

 

La important herència que deixa als seus fills

La filla de Franco va viure una vida plena de luxes i entre les seves pertinences, disposava de dos títols nobiliaris, diversos càrrecs en un total de 21 empreses, una gran fortuna i el famós pazo de Meirás. Ara, tot això passarà a mans dels seus fills, tal com indica 'La Vanguardia'.

El doctor de grau i alferes Cristóbal Martínez-Bordiú, marquès de Villaverde, va ser l'afortunat que es va casar amb ella. A més, no tan sols ell va rebre un títol nobiliari, ja que els seus tres germans també van aconseguir-ne en ascendir de classe social i portar els millors consells d'administració.

 

En morir Francisco Franco, el 20 de novembre de 1975, la família disposava d'un patrimoni de 100.000 milions de pessetes, equivalents a uns 600 milions d'euros. Inclús, comptaven amb 22 propietats immobiliàries, entres les quals es trobaven: el pazo de Meirás, el palau Canto del Pico, l'edifici dels Germans Bécquer, set finques rústiques i xalets a Espanya i Miami.

 

Francis Franco es el hombre que gestiona la herencia familiar de los Franco y quien ha heredado los títulos nobiliarios

Francis Franco és qui gestiona l'herència familiar i qui ha heretat els títols nobiliaris | Gtres

 

Els homes de la família, els encarregats dels negocis

La vídua de dictador, Carmen Polo, va traslladar-se a l'edifici dels Germans Bécquer quan ell va morir amb l'objectiu de passar més temps amb la seva filla. Així doncs, els negocis van quedar en mans dels homes de la família fins a arribar a l'actualitat en què els gestiona Francis Franco.

 

Tanmateix, la filla de Francisco Franco sempre ha negat que disposessin de tanta fortuna i que fossin propietaris de tants edificis. Per justificar-se, recorria a mencionar que l'acumulació de propietats comporta masses despeses.

Entre els llocs on Carmen Franco ocupava càrrecs de directora es troben els següents negocis: l'empresa financera Sargo Consulting SL, les immobiliàries FR Promocions del Sud-oest, Fiolasa, Montecopel i el Centre d'Agents Units del Calçat Espanyol SL. Tots aquests disposen d'actius entre els sis i els vint milions d'euros i tenen la seva seu a l'edifici dels Germans Bécquer, situat a Madrid.

 

Carmen Franco y su hija reciben un duro golpe tras ser consideradas «personas non gratas».

Carmen Franco junt amb la seva filla Carmen Martinez Bordiú | Cedida

 

Els seus fills viuen de l'herència familiar

Els descendents de la filla del dictador mai han hagut de preocupar-se pel seu futur gràcies a la riquesa de la seva família. De fet, així és com Carmen Martínez-Bordiú ha viscut al llarg d'aquests anys, a banda de les seves col·laboracions amb la premsa groga venent informació sobre la seva vida privada. No obstant això, la seva segona primogènita es va llicenciar en Arquitectura, tot i que mai ha treballat professionalment d'això.

 

En relació als títols de senyor de Meirás de Carmen Polo i al de marquès de Villaverde, van quedar en mans de Francis Franco, qui gestiona tota l'herència de la família. Pel que fa a la seva feina, ocupa alts càrrecs en diverses empreses.

 

Pel que fa a Merry i Arancha, són les propietàries de la immobiliària Marletmakai SL. Un camí semblant al que va prendre José Cristibal que es dedica a l'administració immobiliària i a la producció publicitària. Sembla que qui ho ha tingut pitjor ha estat Jaime a causa de la seva addicció a les drogues.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *