Lleida

Carme Pros, Premi d’Honor dels Premis MobiliCat

Pros representa la tercera generació de la seva família en l’àmbit del transport

Mar Laborda
  • març 16, 2023
  • 2 min read
Carme Pros, Premi d’Honor dels Premis MobiliCat

Carme Pros, gerent de Transports Generals d’Olesa (TGO), rebrà el Premi d’Honor d’enguany dels Premis MobiliCat. El Premi d’Honor s’atorga en reconeixement a la trajectòria professional d’una persona que s’hagi distingit per la seva dedicació i esforç continuat en l’àmbit del transport públic. En altres edicions aquest premi s’ha atorgat a Pere Calvet, Ole Thorson, Jaume Barceló o Jordi Follia.

L’acte de lliurament tindrà lloc el pròxim dijous, 23 de març, al teatre la Llotja de Lleida, i estarà presidit pel secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, i la presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Aurora Carbonell. El lliurament del premi es durà a terme a partir de les 13.45 hores en el marc de la Jornada Catalana de la Mobilitat que té lloc aquest dia a Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Durant l’acte del dia 23 de març, també es lliuraran els premis de les següents categories: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible i Premi a la Millor Iniciativa Municipal en Mobilitat.

 

Els Premis MobiliCat són els màxims guardons que es lliuren en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic a Catalunya i són atorgats anualment per la revista MobiliCat. El Premi d’Honor el decideix el jurat d’aquests premis, que està format per persones de reconegut prestigi en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic.

 

Trajectòria de Carme Pros

El jurat dels Premis MobiliCat ha volgut atorgar el Premi d’Honor a Carme Pros per la seva llarga i sòlida trajectòria en l’àmbit del transport públic, concretament a l’empresa TGO, on va entrar a treballar amb només 16 anys. El 2015 en va assumir la gerència i actualment és la presidenta d’aquesta empresa que té 180 treballadors, dels quals el 38% són dones, la majoria en càrrec directiu. És, a més, una dona que representa la tercera generació de la seva família en l’àmbit del transport.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *