Carme Pros, Premi d’Honor dels Premis MobiliCat

Carme Pros, gerent de Transports Generals d’Olesa (TGO), rebrà el Premi d’Honor d’enguany dels Premis MobiliCat. El Premi d’Honor s’atorga en reconeixement a la trajectòria professional d’una persona que s’hagi distingit per la seva dedicació i esforç continuat en l’àmbit del transport públic. En altres edicions aquest premi s’ha atorgat a Pere Calvet, Ole Thorson, Jaume Barceló o Jordi Follia.

L’acte de lliurament tindrà lloc el pròxim dijous, 23 de març, al teatre la Llotja de Lleida, i estarà presidit pel secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, i la presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Aurora Carbonell. El lliurament del premi es durà a terme a partir de les 13.45 hores en el marc de la Jornada Catalana de la Mobilitat que té lloc aquest dia a Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Durant l’acte del dia 23 de març, també es lliuraran els premis de les següents categories: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible i Premi a la Millor Iniciativa Municipal en Mobilitat.

 

Els Premis MobiliCat són els màxims guardons que es lliuren en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic a Catalunya i són atorgats anualment per la revista MobiliCat. El Premi d’Honor el decideix el jurat d’aquests premis, que està format per persones de reconegut prestigi en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic.

 

Trajectòria de Carme Pros

El jurat dels Premis MobiliCat ha volgut atorgar el Premi d’Honor a Carme Pros per la seva llarga i sòlida trajectòria en l’àmbit del transport públic, concretament a l’empresa TGO, on va entrar a treballar amb només 16 anys. El 2015 en va assumir la gerència i actualment és la presidenta d’aquesta empresa que té 180 treballadors, dels quals el 38% són dones, la majoria en càrrec directiu. És, a més, una dona que representa la tercera generació de la seva família en l’àmbit del transport.