Articles

Carlos Pigem aconsegueix la targeta per jugar l’Asian Tour 2013

  • gener 26, 2013
  • 2 min read
Carlos Pigem aconsegueix la targeta per jugar l’Asian Tour 2013
Carlos Pigem aconsegueix la targeta per jugar l’Asian Tour 2013

Carlos Pigem aconsegueix la targeta per jugar l’Asian Tour 2013| Redacció – Fotografia: Facebook Carlos Pigem

 

El golfista lleidatà Carlos Pigem s’ha classificat per jugar l’edició 2013 de l’Asian Tour, sent l’únic jugador espanyol que l’ha aconseguit. Pigem s’ha fet amb la targeta després de quedar en l'onzè lloc, amb un -7 acumulat, en el que està considerat el tercer circuit més important del planeta. El jove lleidatà ha aconseguit la targeta a la Final de l’Escola disputada a Tailàndia durant quatre jornades.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat el jove golfista, format al Raimat Golf Club, després que Pigem hagi estat el millor dels amateurs que han competit a l’Escola. De fet, el lleidatà ha tancat la seva etapa amateur de forma extraordinària, ja que ha guanyat recentment la targeta en l’Alps Tour i ha pujat al podi al Campionat d’Espanya Absolut, al Campionat del Món Universitari –individual i per equips-, al Campionat de Canàries i al St. Andrews Trophy, entre altres.
 
Més de 760 aspirants han participat en aquesta edició de l’Escola de l’Asian Tour, dels quals només han aconseguit el passi final els 40 millors classificats.
 
Carlos Pigem estarà present al circuit asiàtic amb el també espanyol Javi Colomo.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.