Sense Categoria

Carlos González serà el cap de llista del Comú de Lleida

LleidaDiari
  • març 30, 2015
  • 2 min read
Carlos González serà el cap de llista del Comú de Lleida

Carlos González serà el cap de llista del Comú de Lleida| Redacció – Fotografia: Comú de Lleida

 

Carlos Gonzàlez encapçalarà la llista del Comú de Lleida a les properes eleccions municipals del mes de maig. Així ho han decidit les 573 persones que han participat en el procés de primàries obert per la formació, del 25 al 28 de març. El número 2 serà Sergi Talamonte i la número 3, Victòria Pacheco.

Un cop designada la persona que encapçalarà la llista, i aplicat el criteri de paritat que fixa la llei, els primers llocs de la llista del Comú de Lleida han seguit el mateix ordre que van establir amb els seus vots els 573 participants en les primàries. Així l'ordre acordat és el següent:
– Carlos González
– Sergi Talamonte
– Victòria Pacheco
– Jordi Cipriano
– Raquel Almazan
– Demelsa Mateos
– Carme Sambola
– Maria José Fumanal
– David Salcedo
– Josep Maria Muñoz
 
Vols saber qui són?
Carlos González, nascut fa 38 anys a Salamanca, va arribar a Lleida fa 8 anys, ha participat activament en la creació de l'Observatori Ciutadà Municipal i es va sumar al projecte del Comú fa any i mig. 
 
Sergi Talamonte, amb una llarga militància social en moviments com la Plataforma 07 o l'Associació de Comerç Just El Cacau, es posa al servei d'un projecte comú i remarca que “Fa molts anys que participo en la lluita al carrer, en les protestes que posen en evidència com els polítics han donat l'esquena a la ciutadania. Cal fer fora aquells que han convertit la política en un feu d'aprofitats”.
 

La tercera a la llista, Victòria Pacheco, treballadora sanitària i implicada en la defensa de la sanitat pública, remarca que “el futur necessita els canvis del present. Em presento amb la il·lusió del treball conjunt, per una Lleida dels lleidatans, basada en la participació, la transparència i el bé comú”.
 
El proper pas del Comú de Lleida serà, a partir del proper dimecres, aconseguir els 1.500 avals que la llei estableix com a requisit per a presentar-se com agrupació d'electors.
 
A l'assemblea del 19 d'abril, la formació aprovarà la llista al complet, amb les 27 persones integrants.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *