Articles

Carles Trilla renova i amb ell l’ICG Software Lleida tanca la plantilla

  • agost 15, 2015
  • 2 min read
Carles Trilla renova i amb ell l’ICG Software Lleida tanca la plantilla
Carles Trilla renova i amb ell l’ICG Software Lleida tanca la plantilla

Carles Trilla renova i amb ell l’ICG Software Lleida tanca la plantilla| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida

 

L'ICG Software Lleida ha tancat la plantilla per aquesta temporada 2015-2016 amb la renovació de Carles Trilla. El primer equip del club ja ho té tot a punt per començar a treballar. El capità renova per un any més i serà la quinzena campanya a l'entitat blava.

El de Mollerussa ha explicat que renova amb la mateixa il·lusió que ara fa quinze anys. I afegeix: “La propera temporada pinta molt bé i tots estem esperant el dia 17 per començar a entrenar”.
 
Trilla, durant la seva estada al club, ha viscut tot tipus de situacions tant esportives com extraesportives, “però la situació positiva actual del club m'ha fet decidir-se a continuar un any més”, apunta el jugador veterà.
 
L'entrenador del primer equip, Albert Folguera, s'ha mostrat molt satisfet amb la seva continuïtat. En aquest sentit, ha comentat que “un jugador amb l'experiència de Trilla dins la pista és determinant jugant a la màxima categoria de l'hoquei. I ell sap transmetre als companys els temps que cal seguir a cada partit”. Folguera es mostra molt satisfet de tenir aquest any la plantilla tancada, i amb els jugadors que ell volia, i poder començar a treballar sense el neguit de buscar algun jugador, tal i com ja havia passat en anteriors campanyes.
 
El primer entrenament de la pretemporada serà dilluns a Bell-lloc de 19.00 a 21.00 hores. Els canvis de partits de moment estan encara pendents de decidir, vista la ràpida evolució del parquet de l'Onze de Setembre. La setmana vinent el club prendrà una decisió.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.