Carles Puigdemont dóna un gir radical a la seva imatge i es talla el pèl

Carles Puigdemont amb el seu tall de cabell, junt amb la secretària d'ERC Marta Rovira | Twitter

 

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, exhaurirà els seus dies a Brussel·les abans de les eleccions catalanes que se celebraran el pròxim 21 de desembre. L'exdirigent planeja diferents estratègies de cara a les eleccions catalanes i és probable, no obstant això, que torni abans d'hora de Bèlgica, concretament hores abans de la jornada de reflexió de les eleccions catalanes.

  

  

La seva tornada es preveu pel 19 de desembre i a pesar que encara falta un mes, Puigdemont ja hauria començat a preparar-se per a aquest esperat moment, apostant per una estratègia que utilitzen sovint molts polítics, encara que no es tractaria d'una altra estratègia política o discurs. L'últim moviment que ha volgut fer Carles Puigdemont té a veure amb la seva imatge, per la qual cosa ha decidit canviar la seva 'look' amb un tall de pèl. 

 

 

«L'expresident ha volgut abandonar aquella imatge desafinada que li atorgava un aire rebel i ara aposta per una imatge molt més clàssica i formal», ha explicat l'experta en assessoria d'imatge, Ana Iriberri, per al portal 'OKdiario'. Segons aquest mitjà, Puigdemont podria haver triat aquest tall de pèl més conservador per renovar o «netejar la seva imatge» i així intentar evitar anar finalment a presó.

El perquè d'aquest canvi

«Pot ser una manera de comunicar a la gent que existeix una certa ruptura amb el passat, i per tant amb allò pel que se li està processant», ha assegurat l'assessora d'imatge. Podria ser est el principal motiu del gran canvi de 'look' de Puigdemont, ja que des de fa diversos anys se li ha vist amb una cabellera més llarga i despentinada, i donant una imatge de despreocupació pel seu estil i d'implicació amb el seu càrrec.

No obstant això, ara llueix un aspecte més rejovenit, benvolent i allunyat de la seva antiga persona, un 'look' que segons el mitjà citat, xoca amb els seus ideals i que hauria utilitzat per no ser empresonat i com una estratègia de cara a les eleccions del pròxim 21 de desembre.

 

Les xarxes socials han opinat

Com cadascun dels passos i declaracions que està donant Puigdemont, aquest tall de pèl tampoc ha passat desapercebut a les xarxes socials, sobretot en Twitter on diversos usuaris no han dubtat a opinar sobre el nou aspecte de l'expresident. Cal destacar que va ser precisament en Internet on es va desvetllar el nou 'look' de Carles Puigdemont, després que dijous passat, la secretària d'ERC Marta Rovira, publiqués una fotografia al costat d'ell en la seva visita a Brussel·les.