Articles

Carles Montoro, nou davanter del Lleida Esportiu

  • juliol 9, 2012
  • 2 min read
Carles Montoro, nou davanter del Lleida Esportiu
Carles Montoro, nou davanter del Lleida Esportiu

Carles Montoro, nou davanter del Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu incorpora a les seves files al davanter Carles Montoro Baqués. Montoro arriba al club lleidatà procedent del Rubí, equip que enguany ha jugat a Tercera Divisió. El nou jugador blau té 22 anys i és natural de Terrassa (Barcelona).

Tot i formar-se a les files del Manresa i passar posteriorment pel Blanes, la passada temporada va ser un referent al Rubí, equip on hi ha estat les dues últimes campanyes.
 
El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, destaca de Montoro que “és un jugador que ens aportarà velocitat i molta ambició. I això és positiu per al nostre equip”. Esteve creu que “la zona d’atac està ben coberta amb Asier, Jaime Mata i Montoro”. El director esportiu considera que “a l’equip només li falten pocs retocs per arrencar una temporada que es presenta il.lusionant”.
 
Carles Montoro és el sisè fitxatge del Lleida Esportiu de cara a la temporada 2012-2013 després de les incorporacions de Jaime Mata, Álex Colorado, Jorge Miramón, Genís Serra i Artur Gòdia.
 
Mata, ambiciós en el seu nou equip

El nou davanter del Lleida Esportiu, Jaime Mata, es mostra ambiciós en el seu nou equip. El jugador madrileny, que ha signat amb el conjunt blau per dues temporades, arriba a Ponent “amb molta il.lusió. És un club gran i un històric i vull créixer com a jugador”.

 

El jugador de Tres Cantos en la seva nova etapa al Lleida assegura que “cada any me marco nous objectius i amb el Lleida aspiro a tot. Ens hem de sortir i fer una gran temporada i mirar sempre cap amunt”. Mata, que fa dues temporades va marcar 24 gols a Tercera, es va estrenar a la categoria de bronze aquest curs passat amb el Rayo Vallecano B on va marcar 9 gols en Lliga i 12 en Copa Federació. Als seus 23 anys ha jugat 37 partits aquesta passada campanya i ve a l’equip de Toni Seligrat “a superar-me. Sóc ambiciós. He parlat amb el tècnic i m’ha demanat compromís i treball. Això ho puc assegurar”.

 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.