Caprabo celebra la III Fira de Productes de Proximitat de les Terres de Ponent

Caprabo, marca líder de supermercats a Catalunya, celebrarà aquest dissabte dia 17 de setembre, la III Fira Caprabo de Productes de
Proximitat de les Terres de Ponent. Des de les 9:30h i fins a les 14h, un total de 13 petits productors i cooperatives agroalimentàries donaran a conèixer els seus productes en aquesta fira, que té com a objectiu fomentar el coneixement i consum dels productes de proximitat de la zona.

 

La trobada tindrà lloc al supermercat Caprabo ubicat al Polígon Industrial Golpark N II Km 486, de Golmés. La III Fira Caprabo de Productes de Proximitat de les Terres de Ponent és la vuitena fira de productes de proximitat que Caprabo celebra enguany. Caprabo va donar el tret de sortida al Programa anual de Fires de Productes de Proximitat el passat mes de maig a Barcelona,
amb una ambiciosa aposta que el portarà a organitzar fins a 11 convocatòries al 2022.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Serà l'any amb més convocatòries des de la posada en marxa de la iniciativa, el 2014. La companyia reprèn el seu pla de fires, després de dos anys en suspens per la pandèmia de la Covid-19. La fira d'aquest dissabte serà inaugurada per Jordi Calvís, alcalde de Golmés, i comptarà la presència de Ramon Sangrà, vicepresident Segon del Consell Comarcal del Pla de l'Urgell i de Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

Imatge d'una fira Caprabo

Caprabo celebra III Fira de Proximitat a Ponent | LleidaDiari.cat

 

Un pla ampli que arriba enguany a 11 fires

La convocatòria de Golmés és la vuitena de l'exercici, que dobla les edicions celebrades els anys previs. Després d'aquesta fira se celebraran altres a Caldes de Montbui, Sitges i El Masnou (Barcelona). Oportunitat per conèixer marques de referència Caprabo presenta a Golmés una àmplia representació de varietat i qualitat de la producció de proximitat de la comarca del Pla de l'Urgell. Entre la llista dels 13 participants en aquesta edició es troben algunes de les principals marques de referència.

 

4 convocatòries, més de 50.000 visitants

Des que es va iniciar la iniciativa, l'any 2014 a Igualada, a la comarca de l'Anoia, Caprabo ha organitzat un total de 44 convocatòries. En el seu conjunt, han exposat gairebé mig miler de productors. Més de 50.000 persones han passat per aquestes convocatòries celebrades a 30 comarques catalanes. El programa de Fires Caprabo de Productes de Proximitat és una iniciativa estratègica que s'emmarca en el Programa de Proximitat per Comarques de la companyia, i que té com a objectiu valorar els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum i donar suport a la producció agroalimentària de proximitat.

 

Caprabo, Programa de Proximitat per Comarques

Caprabo és el supermercat amb més compromís amb la producció de proximitat. Compta amb un programa específic a través del qual ha donat entrada a les seves botigues a uns 300 petits productors i cooperatives agràries i a més de 2.800 dels seus productes. El Programa compta amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Federació Catalana de DOP-IGP i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

 

La companyia treballa amb cada comarca catalana de manera específica, d'acord amb la riquesa de la seva producció agroalimentària. El Programa inclou diverses iniciatives de suport a la producció de proximitat, entre les quals destaquen les accions promocionals als supermercats, dues campanyes anuals per al foment del consum de productes de proximitat, la comunicació de les iniciatives vinculades a proximitat als seus més d'un milió de clients amb targeta, les Fires Caprabo de Productes de Proximitat a les comarques catalanes i l'organització de jornades gastronòmiques amb productes de proximitat de temporada, entre les més destacades.