Cappont acollirà la tercera edició del Lleida_potFest

Lleida acollirà per tercera vegada el festival d’art urbà _potFest, que se celebrarà al barri de Cappont del 27 de març al 2 d’abril amb cinc intervencions murals de gran format, un mural col·lectiu del Plenari dels Infants i Adolescents de Lleida, activitats paral·leles i tallers.

Després de 2 anys, Lleida ha començat a posicionar-se en el circuit de festivals d’aquest tipus, i la seva repercussió és cada cop més gran. El festival continuarà amb la seva vocació de fer arribar aquesta disciplina artística a la ciutadania de Lleida i alhora posar a Lleida al mapa nacional i internacional de ciutats amigues de l’art urbà.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

PROGRAMA

Intervencions murals de gran format (del 27 de març al 2 d’abril):

– Intervenció mural d’AMAIA ARRAZOLA als 4 mòduls de la façana de l’Escola Frederic Godàs (a l’Av. Doctora Castells, 29-31).

– Intervenció mural de DADOSPUNTOCERO
a la façana posterior de l’edifici de l’Escola Politècnica Superior del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, ubicat al carrer de Jaume II, 69 (la façana que mira que als jardins interiors).


– Intervenció mural d’ORIOL ARUMÍ a la mitgera de l’edifici ubicat a l’Avinguda del President Tarradellas, 30 (xamfrà amb avinguda de Victoriano Muñoz). Tocant a la zona de Fira de Lleida.

– Intervenció mural de SABOTAJE AL MONTAJE
a la façana de l’edifici Polivalent 2 del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, ubicat al Carrer de Pere de Cabrera, 5.

– Intervenció mural de VINIE
a la façana de l’edifici ubicat al carrer de Dr. Zammenhoff, 6 xamfrà amb carrer del Riu Francolí.