Cappont fomenta l’activitat física entre els seus veïns amb l’«Activa’t» a les piscines

L’Equip d’Atenció Primària de Cappont organitza aquest dijous 30 d’agost una activitat comunitària, esportiva i lúdica a les piscines municipals de Cappont, oberta a tota la ciutadania. En el marc del projecte «Activa’t», que té per objectiu millorar la salut física i mental de la ciutadania, les infermeres i els infermers donaran consells per suportar millor la calor i per posar en pràctica abans i després de practicar una activitat física. Es tracta de recomanacions relacionades amb l’alimentació, el tipus de roba, els estiraments, etc. A les 11.00 hores, s’oferirà una classe dirigida d’aiguagim,de mitja hora de durada, a tothom.

 

Aquestes activitats, tal com es va fer l’any passat, tenen la col·laboració de l’Agència de Salut Pública i del personal d’infermeria de l’EAP Cappont. Les piscines del barri estan identificades com un actiu de salut on la gent pot fer exercici i afavorir les relacions socials, qüestions prioritàries per millorar la salut del cos, de la ment i, en definitiva, per obtenir un benestar biopsicosocial.

 

Finalitzen els casals d'estiu municipals

Els casals municipals Estiu de Petits i Estiu de Joc s'han acomiadat aquest dilluns amb trobades de cloenda que han comptat amb la participació de les famílies, després d'haver acollit un total de 1.650 nens i nenes durant els mesos de juliol i agost. La regidora d'Educació, Rosa Maria Salmeron, ha visitat les activitats que es duien a terme a l'Escola Bressol d'Albarés i a l'Escola Enric Farreny, dues de les seus d'aquests casals, i ha destacat que, en total i comptant també Esportmania, l'Ajuntament de Lleida ofereix tres mil places per al lleure educatiu dels infants d'un a catorze anys durant l'estiu.

 

«Són activitats de lleure educatiu, amb tallers i sortides, on els nens treballen també diferents àrees d'interès com la música, el transport, la pau i les energies renovables. D'aquesta manera es treballen valors com la solidaritat, el fet de compartir i el treball en equip i és una manera de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar de les famílies», ha assegurat la regidora.