Sense Categoria

Cap de setmana de mercats a la ciutat de Lleida

LleidaDiari
  • novembre 4, 2021
  • 2 min read
Cap de setmana de mercats a la ciutat de Lleida

Els pròxims dissabte i diumenge seran dies de mercats a la ciutat de Lleida. En un mateix cap de setmana s'hi concentren el tradicional Mercadet de Barris Nord, que es farà el dissabte al matí a Pardinyes; el Mercat de l'Hort, a la plaça de Sant Joan, durant tot el dissabte i fins a les 8 del vespre, i diumenge, s'instal·larà el Mercat de la Rambla al passeig de Ferran.

 

Tots els mercats es realitzen amb l'impuls de la Regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació de l'Ajuntament de Lleida i esdevenen factors de dinamització a les zones on es duen a terme, tal com explica la regidora de l'àrea, Marta Gispert.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El Mercadet de Barris Nord és mercat setmanal i ofereix productes frescos, fruita, verdura i caragols, i parades de roba. S'ha de dir que els mercadets setmanals, de dijous i dissabte, ja estan al 100%, després de les dures restriccions durant la pandèmia.

Cap de setmana de mercats a la ciutat de Lleida

Cap de setmana de mercats a la ciutat de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Un altre model de mercat de venda ambulant

El Mercat de l'Hort és un altre model de mercat de venda ambulant que es realitza cada primer dissabte de mes, de les 10 del matí a les 8 del vespre, ininterrompudament. Les parades que s'hi ubiquen ofereixen un ventall ampli de productes d'alta qualitat, km0, que van des dels embotits, la mel o la xocolata, olis, cerveses, producte de forn i pastisseria i també derivats de la lavanda, entre altres.

 

El Mercat de la Rambla és un model renovat, des del passat mes de setembre, i pensat per crear nous dinamismes en aquesta zona de la ciutat. Es desplega cada primer diumenge de mes i ja compta amb una quarantena de paradistes entre artistes, col·leccionistes, música o antiguitats que conjuguen amb l'oferta de terrasses de la zona.

 

La Regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació treballa ja en les edicions 2021 de tradicionals mercats de Nadal que es duen a terme a la ciutat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *