Lleida

Atenció: Arriben els descomptes a l’Eix Comercial de Lleida!

El mercat compta amb 43 parades

Mar Laborda
  • febrer 23, 2023
  • 2 min read
Atenció: Arriben els descomptes a l’Eix Comercial de Lleida!

La Federació d’Associacions de l’Eix Comercial (FACEC) organitza la 25a edició del Mercat de Rebaixes, que tindrà lloc des d’aquest dijous, dia 23, fins dissabte, 25 de febrer.

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, acompanyada de la presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix, Montse Eritja, ha fet un recorregut per les diferents parades de l’Eix Comercial. Enguany, el Mercat de les Rebaixes desplega 43 parades amb productes que recullen la varietat d’oferta comercial de l’Eix. Aquest mercat serveix perquè els comerços donin sortida als estocs i els clients puguin comprar a preus reduïts.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Paeria dóna suport a totes les iniciatives de les associacions de comerciants que participen en aquest Mercat de les Rebaixes. “Destaca la transversalitat de l’organització de l’eix on s’hi han afegit altres botigues i serveis que pertanyen a altres associacions i que han pogut gaudir d’aquesta jornada”, ha explicat la regidora Marta Gispert.

 

L’objectiu principal d’aquesta edició del Mercat de les Rebaixes és acabar l’estoc de botigues i ajudar que el comerç es recuperi de la pandèmia. Com a novetat, en aquesta edició també s’inclouen parades d’alimentació del Mercat de l’Hort amb productes Km/0.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *