Sense Categoria

Canvien la seu de diversos serveis municipals

Avatar
  • octubre 2, 2018
  • 2 min read

Imatge de l'antiga audiència de Lleida | LleidaDiari.cat

 

El fet que l'edifici de l'antiga Audiència Provincial, a la rambla Ferran 13, sigui la seu definitiva del Museu d'Art Jaume Morera ha propiciat les darreres setmanes el trasllat de diversos serveis municipals ubicats a la vella seu judicial. També s'han vist afectats alguns departaments, a causa de la remodelació de l'edifici Pal·las, tot plegat amb l'objectiu d'unificar els diferents serveis de les regidories i millorar l'atenció. D'aquesta manera, l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) va deixar abans de l'estiu la planta baixa del Pal·las, per instal·lar-se a l'edifici de la COELL, a la rambla Ferran 32. En aquest mateix indret, també s'ha instal·lat el departament d'Estadística, que fins fa poc temps tenia la seva seu a l'Audiència.

 

Aquests han estat els primers trasllats de serveis municipals, però n'han seguit d'altres. El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, fins ara al carrer Tallada 32, ha ocupat l'espai alliberat per l'OMAC a la primera planta del Pal·las. Els serveis d'Esports i Formació, i el departament de Relacions Humanes, fins fa poc a la vella Audiència, rambla Ferran 32, també ja estan instal·lats a l'edifici de Mercolleida, avinguda Tortosa 2. En l'actualitat, s'està acabant de materialitzar el trasllat definitiu de la Regidoria de Participació, Cooperació i Drets Civils a Mercolleida, mentre que el departament de Benestar Social ho està fent aquests dies al carrer Tallada.

 

Altres canvis dins de les seus de la Paeria

També està previst que les seccions sindicals de l'Ajuntament de Lleida deixin aquesta setmana la vella Audiència, per anar a l'edifici de Mercolleida. Finalment, s'està organitzant el canvi d'ubicació de Protecció Civil i Seguretat Ciutadana, que deixaran l'edifici de l'Audiència, per instal·lar-se a la caserna de la Guàrdia Urbana. És important que els lleidatans coneguin aquests canvis, ja que en el cas de que hagin de dur a terme qualsevol tràmit municipal hauran de dirigir-se a les noves seus adjudicades per l'Ajuntament de Lleida.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *