Novetats a l’Arnau: Canvien la porta principal d’entrada a l’hospital lleidatà

Aquest mes de juliol s'han posat en marxa les obres per substituir la porta principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Es tracta de la porta que dona accés a la part nova, per on entren més de 5.000 persones al dia. Aquesta porta es va instal·lar l'any 2004 i ja comença a presentar incidències que requereixen aturar-la completament.

 

Quan això passa les persones es veuen obligades a entrar a l'Hospital per les portes batents laterals i es perd la funcionalitat giratòria de la porta, la qual serveix per regular el flux de persones i també per evitar tant la fuita de climatització del vestíbul de l'edifici com l'entrada de pols i agents externs del carrer. A més a més, per resoldre aquestes incidències s'han de dur a terme operacions de manteniment.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

S'estima que les obres duraran dos mesos i que la nova porta podrà estar llesta al mes d'agost. D'altra banda, amb l'obra de substitució de la porta es vol aprofitar per actualitzar i millorar l'estètica de l'entrada, ja que amb el pas dels anys i el gran volum de trànsit de persones l'estat de les parets i del paviment es fa malbé.

 

Es vol millorar el sistema d'informació a la ciutadania

Amb aquesta obra també es vol millorar el sistema d'informació a la ciutadania. Actualment, a l'entrada del vestíbul hi ha un gran panell informatiu on es detallen tots els serveis i les especialitats mèdiques de l'Hospital. Però pel fet de tractar-se d'un panell fix amb lletres serigrafiades en vinil, l'actualització no és immediata, per la qual cosa sovint la informació que s'hi mostra està parcialment desactualitzada.

 

Amb la substitució d'aquest panell per un Video Wall (pantalla de paret informativa de gran format) la informació es podrà actualitzar a l'instant i, també, s'hi podran mostrar vídeos i presentacions que permetin informar la ciutadania sobre qualsevol temàtica de salut.