Canvi de temps a la vista. Tornen les pluges!

Estem davant l’últim dia d’aquest estiu interminable. La previsió meteorològica per als pròxims dies ens porta la notícia que molts estaven esperant: a partir del dissabte 14 d’octubre baixada de temperatures acompanyada de precipitacions. Concloem així la calor estiuenca que ens acompanya des de fa tres setmanes. Gran part de l’aire càlid que ha estat amb nosaltres durant els últims dies desapareixerà, permetent que entrin les precipitacions. El Pont del Pilar no acabarà com va començar, amb temperatures baixant el dissabte i diumenge. Però és important destacar que no fa fred, sinó el normal per a l’estació en la qual ens trobem. La temperatura de l’aire baixarà entre cinc i sis graus.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dissabte, dia D

En conseqüència, les perspectives d’estabilitat de Catalunya estan desapareixent. Després d’una jornada sòlida aquest divendres, demà dissabte 14 serà el dia que ho canviarà tot.

Aquest serà el dia més rellevant de la setmana quan passi un front que portarà temperatures més càlides al llarg de la costa, però també obrirà la porta al que està per venir. Les temperatures tornaran a la normalitat el diumenge.

El dia serà inquiet: hi haurà núvols, brillarà el sol i plourà, però la intensitat és baixa. Normalment, fa sol al matí, però comença a canviar a la tarda. En les zones del Pirineu i Tarragona s’esperen ruixats lleugers, però no intensos. Quant a les temperatures, també començaran a baixar, encara que no en totes les zones. En el litoral, a causa del vent, la caiguda no es notarà fins al diumenge. S’ha advertit als comtats sobre les precipitacions del diumenge.

S’esperen fortes pluges a Catalunya el diumenge. El dia estarà ennuvolat amb fortes probabilitats de pluges. De fet, Meteocat ha emès avís groc per als districtes de Tarragona, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelona i Maresmes.

Estem davant l’últim dia d’aquest estiu interminable. La previsió meteorològica per als pròxims dies ens dona la notícia que molts estaven esperant: a partir del dissabte 14 d’octubre baixada de temperatures acompanyada de precipitacions.

Concloem així la calor estiuenca que ens acompanya des de fa tres setmanes. Gran part de l’aire càlid que ha estat amb nosaltres durant els últims dies desapareixerà, permetent que entrin les precipitacions.

El Pont del Pilar no acabarà com va començar, amb temperatures baixant el dissabte i diumenge. Però és important assenyalar que això no és fred, sinó normal per a l’estació en la qual ens trobem. La temperatura baixarà entre cinc i sis graus. Dissabte, dia D.

En conseqüència, les perspectives d’estabilitat de Catalunya estan desapareixent. Després d’una jornada sòlida aquest divendres, demà dissabte 14 serà el dia que ho canviarà tot. Aquest serà el dia més rellevant de la setmana quan passi un front que portarà temperatures més càlides al llarg de la costa, però també obrirà la porta al que està per venir. Les temperatures tornaran a la normalitat el diumenge. Mapa amb previsió del temps per al 14 de setembre.

Per al dissabte s’esperen pluges lleugeres. | Condicions climàtiques gat

El dia serà inquiet: hi haurà núvols, brillarà el sol i plourà, però la intensitat és baixa. Normalment, fa sol al matí, però comença a canviar a la tarda. En les zones del Pirineu i Tarragona s’esperen ruixats lleugers, però no intensos.

Quant a les temperatures, també començaran a baixar, encara que no en totes les zones. En el litoral, a causa del vent, la caiguda no es notarà fins al diumenge.

S’ha advertit als comtats sobre les precipitacions del diumenge.

S’esperen fortes pluges a Catalunya el diumenge. El dia estarà ennuvolat amb fortes probabilitats de pluges. De fet, Meteocat ha emès avís groc per als districtes de Tarragona, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelona i Maresmes. Mapa amb la previsió del temps a Catalunya per al diumenge 15 d’octubre.

Es pronostiquen fortes pluges en 6 districtes. | Condicions climàtiques gat

S’esperen fortes pluges entre les 02.00 i les 14.00 hores. No obstant això, en algunes zones la intensitat de les precipitacions pot no ser significativa. A la tarda, els ruixats es desplaçaran cap a la comarca de Girona, zones de la Catalunya central i el territori de l’Ebre. Pot ser que plogui la setmana vinent

Encara que el gràfic és inconsistent, és probable que la caiguda es produeixi entre el dilluns i el dimarts. Alguns mapes prediuen molta pluja la setmana vinent, mentre que uns altres prediuen no tanta. No obstant això, les seves precipitacions són constants, per la qual cosa és una molt bon senyal.