Cultura

La cantautora SUU estrena l’edició d’enguany del cicle ‘Trobades amb…’ de CaixaForum Lleida

Proposa una cita mensual amb alguns dels artistes que estan marcant tendència

Marta Romera
  • gener 12, 2023
  • 3 min read
La cantautora SUU estrena l’edició d’enguany del cicle ‘Trobades amb…’ de CaixaForum Lleida

La Fundació “la Caixa” presenta a CaixaForum Lleida una nova edició de l’innovador cicle Trobades amb…, una proposta amb un format trencador, basat en converses íntimes en un ambient informal que permeten descobrir les trajectòries professionals i els processos creatius de cada artista. Són una oportunitat per conèixer de primera mà les motivacions que donen lloc a projectes culturals que despunten en l’escena actual. Presentarà cadascuna de les sessions Xavi Menós, fotògraf, creador de continguts digitals i col·laborador habitual del diari Segre. Ha creat continguts digitals per a Shakira, Coldplay, l’escriptora Elvira Lindo i l’editora de moda Nina García.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

D’aquesta manera, la cantant de pop indie Suu protagonitzarà la primera sessió, el 19 de gener, en què explicarà el recorregut del seu últim disc, Karaoke, produït pel cantant i compositor Carlos Sadness. En aquesta primera trobada del cicle, l’artista també donarà alguns detalls de les seves novetats discogràfiques.

 

La segona sessió del cicle tindrà lloc el 22 de febrer i serà a càrrec de la il·lustradora Cristina Daura, que compartirà amb els espectadors el seu univers pictòric surrealista i explicarà la perspectiva que té sobre la feina, i també els encerts, els errors, els descobriments i els desigs que configuren la seva trajectòria.

 

El cicle continuarà amb l’artista Yago Hortal el 16 de març. El pintor, convertit en un dels artistes més destacats de la seva generació, explicarà el seu particular procés creatiu, de cromatismes intensos, traç elèctric i aspecte vital.

El dijous 20 d’abril serà el torn de l’artista audiovisual Christian Flores, que posarà sobre la taula de quina manera el procés de reflexió forma part de les seves creacions humorístiques i virals. Amant del surrealisme i l’absurditat, entre els seus referents podem trobar Miguel Noguera i El Mundo Today, però també Rosalía, Yung Beef o Brays Efe. Tancarà el cicle el duo de còmics i guionistes Xavi Daura i Esteban Navarro, més coneguts com a Venga Monjas, el 16 de maig. Aquest duo protagonitzarà una trobada en què explicaran com s’han arribat a posicionar com un grup humorístic de referència en la comèdia absurda espanyola.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *