El Campus Xavi Estrada es compromet amb l’alimentació saludable dels més petits

Pediatrics Lleida farà en col·laboració amb el Campus Xavi Estrada, que s’està celebrant a Torrefarrera durant tot el mes de juliol. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar hàbits saludables entre els infants i adolescents que participen en el campus. La primera sessió va tenir lloc la setmana passada i va comptar amb la col·laboració de la Naila Martínez, una destacada professional en el camp de la nutrició. Durant la seva intervenció, els participants van tenir l’oportunitat d’aprendre sobre la influència de l’alimentació en la pràctica esportiva i en la vida diària.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 A més, es va explicar el paper de cada tipus d’aliment (proteïnes, carbohidrats, greixos, etc.) en el rendiment esportiu i
la salut general. La sessió va culminar amb una activitat pràctica en la qual els infants i adolescents, dividits en grups, van poder planificar el seu propi esmorzar saludable, aplicant els coneixements adquirits. El Campus Xavi Estrada valora molt positivament aquesta col·laboració, ja que permet abordar aspectes essencials per a la formació integral dels joves esportistes. Aquesta iniciativa no només destaca la importància de l’esport, sinó també la de mantenir una alimentació equilibrada i saludable.