Sense Categoria

Camps denúncia dinars i sopars de Ros per valor de 500 euros

LleidaDiari
  • març 17, 2015
  • 2 min read
Camps denúncia dinars i sopars de Ros per valor de 500 euros

Camps den̼ncia dinars i sopars de Ros per valor de 500 euros| EP РFotografia: Miki de Santiago

 

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) investiga la manca de concurrència pública en les despeses de Ajuntament de Lleida governat pel PSC, segons ha explicat la regidora socialista i exprimera tinent alcalde, Marta Camps, la persona que va presentar al desembre denúncies en aquesta institució i a la Fiscalia Anticorrupció de Barcelona.

En aquest sentit, Camps ha explicat que “a partir de certa quantitat cal fer concurrència pública, algunes despeses haurien de passar pel Ple i no estar justificades únicament per decret d’Alcaldia”. I ha afegit: “Si el pressupost inicial en despeses de protocol és de 17.000 euros i acabem gastant 176.000 sense que passi pel Ple i sense que ningú ho vegi com a mínim, hi ha opacitat, no parlo d’irregularitat, que no em toca a mi dir-ho”.
 
Camps ha assegurat que l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va participar en menjars o aperitius en què l’Ajuntament va gastar 63.075 euros en 2014. Segons les seves dades, uns 37.000 euros corresponen a 72 dinars i sopars en tres restaurants de la ciutat, el que suposa una mitjana d’uns 500 euros per menjar, on hi solia haver entre cinc i vuit persones.
 
El Consistori fa el mateix que fa dotze anys
La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Montse Mínguez, ha replicat a Camps afirmant que el Consistori ha fet el mateix en els últims dotze anys: “No es fa res diferent i en tots els expedients hi ha la signatura de la senyora Marta Camps”.
 
També ha replicat les afirmacions de la exprimera tinent d’alcalde en les que assegura que l’alcalde Àngel Ros va participar en menjars o aperitius en què l’Ajuntament va gastar 63.075 euros en 2014 i que uns 37.000 euros corresponen a 72 dinars i sopars en tres restaurants de la ciutat: Mínguez ha defensat els àpats de treball de l’alcalde: “L’alcalde no menja més aquest any del que ha menjat en els últims onze anys”.
 
Finalment, la portaveu del PSC ha afegit que aquest dilluns l’Ajuntament va enviar per missatger l’última documentació pendent d’entrega a la Fiscalia Anticorrupció sobre les dietes de la corporació.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *