Lleida

‘Recicla Vidres per Elles’: campanya de reciclatge i prevenció de càncer de mama

Tània Sentís
  • octubre 18, 2022
  • 2 min read
‘Recicla Vidres per Elles’: campanya de reciclatge i prevenció de càncer de mama

Lleida participa en la campanya solidària ‘Recicla Vidre per Elles’ per fomentar el reciclatge i la prevenció de càncer de mama. La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea de Salut, Montse Pifarré, i el regidor de Transició Ecològica, Jaume Rutllant, amb el tècnic de gerència d’Ecovidrio a Catalunya, Víctor Luna, han presentat la iniciativa, que té com a objectiu mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Rutllant ha explicat que la campanya uneix els dos vessants per omplir els contenidors de vidre i de vida i ha obert la possibilitat que els contenidors estiguin disponibles fins a Nadal i ha explicat que a Lleida les xifres de reciclatge de vidre són bones, amb una mitjana de 17,5 quilos per habitant

Els dos iglús roses estaran ubicats durant un mes a l’avinguda de Blondel, davant de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) amb motiu d’aquesta campanya. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats en una donació a la Fundación Sandra Ibarra contra el càncer de mama. A la iniciativa també s’ha afegit la il·lustradora Sara Herranz amb un manifest titulat Prometo cuidar-me.

És el vuitè any consecutiu que Ecovidrio impulsa la campanya «Recicla Vidre per elles». Luna ha detallat que, en aquesta ocasió, la campanya s’ha estès per més de 170 ciutats del territori estatal, amb 400 contenidors roses, incloent-hi els 26 iglús roses ubicats a 16 municipis catalans com Lleida, Reus o Girona.

Tània Sentís
Sobre l'Autor

Tània Sentís

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *