Participa: Demanen ajuda per renovar la teulada d’aquesta església de Lleida

Les obres de la teulada de l’església de la Mare de Déu de Montserrat de la partida d’Alpicat de Lleida han començat aquesta setmana. Els treballs, que duraran un mes, consistiran a aïllar la teulada i substituir les teules actuals, moltes de les quals estan trencades. Per finançar els més de 30.000 euros que costarà l’actuació, la parròquia ha posat en marxa una campanya de donatius, sota el nom d”Apadrina una teula’.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’acció preveu poder fer una aportació de 50 euros per una teula, de 250 euros per cinc teules o de 500 euros per un metre quadrat de teulada. Les persones que col·laborin amb l’apadrinament de teules en rebran una com a record per la seva contribució. Els donatius es poden fer a través de Bizum o per transferència bancària. Les obres, que inicialment estaven previstes per a l’estiu, han començat aquesta setmana i el Bisbat de Lleida estima que s’allargaran un mes. L’actuació comprèn els dos trams de teulada de la nau central, la teulada de les capelles laterals i la del campanar.

La teulada de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat és la mateixa des de la seva inauguració, fa 65 anys. En aquest temps només s’hi han fet actuacions puntuals de manteniment quan ha calgut, però ara s’aborda una reforma profunda.