Sense Categoria

El camp de futbol de Linyola estrena graderia

Avatar
  • desembre 18, 2018
  • 3 min read
El camp de futbol de Linyola estrena graderia
Imatge de la graderia

Imatge de la graderia | LleidaDiari.cat

 

Recta final a la renovació del camp de futbol de Linyola amb la instal·lació de la nova graderia. Es tracta de dues fileres d’obra, d’uns 50 metres de llarg, la qual tindrà escales laterals amb baranes i capacitat per un centenar de persones assegudes. La instal·lació l’està duent a terme l’empresa Corporación Abaco 2014 SL de Torregrossa, i té un cost total de 26.000 euros. Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que aquesta es una de les darreres actuacions que restaven fer al camp de futbol del municipi “finalment el municipi gaudeix d’un camp de futbol totalment reformat. Era de justícia que un poble de futbolistes tingués un camp i una graderia en condicions”.

 

Recordem que l’any passat ja es van finalitzar les obres d’arranjament del camp de joc que van consistir en l'alineació i desplaçament de la superfície del camp que va permetre recuperar al voltant de 250 metres quadrats de superfície, que el consistori es reserva per poder instal·lar nous equipaments esportius; també es va instal·lar una nova tanca perimetral i es va millorar i ampliar el perímetre amb una zona pavimentada i la creació de nous espais verds.

 

Linyola busca voluntaris per al seu pessebre vivent

El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris per participar a la representació d'enguany. Com ja és tradició l'entitat Pessebre Vivent de Linyola demana la col·laboració entre els veïns i convida a participar a qui vulgui formar part d'aquest esdeveniment. Jaume Pedrós, president de l'entitat, explica que necessiten voluntaris, no només e figurants, també persones per executar la representació. «Demanem a tothom que hi vulgui participar el seu compromís els dies que es durà a terme la representació, enguany cinc dies. Necessitem figurants durant les representacions d'aquest Nadal, però també voluntaris per la decoració d'escenes, intendència, control d'entrades, etc.», descriu Pedrós.

 

Segons el president es necessiten voluntaris a partir de sis «Enguany celebrem el 20è aniversari del Pessebre Vivent i volem celebrar aquesta efemèride de manera especial. El símbol més important per commemorar aquesta celebració serà l'esgrafiat de grans dimensions a la paret de 'Cal Saballs'. Es una pintura mural en relleu feta per la jove muralista Ana P. Castro per commemorar l'aniversari. Aquesta és una de les accions previstes, però com sempre el factor més important i imprescindible és el factor humà», apunta Pedrós.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *