Cambrils mostrarà els dies 14, 15, 16 i 17 de maig el món de la nàutica al públic en general

Cambrils mostrarà els dies 14, 15, 16 i 17 de maig el món de la nàutica al públic en general| Laura Biela – Fotografia: Club Nàutic Cambrils

 

Cambrils acollirà els dies 14, 15, 16 i 17 de maig la vuitena edició de la Fira Marítima Costa Daurada, un esdeveniment que pretén obrir el mar a tothom. Per aconseguir-ho, oferirà als visitants la possibilitat de 'degustar' les diferents activitats i propostes que ofereix el sector nàutic.

Bateig de submarinisme, vela lleugera i de paddle sup, una volta en caiac, sortides d'una hora amb creuers i excursions amb motos aquàtiques són algunes de les propostes que s'han organitzat, amb l'objectiu d'atreure al visitant que desconeix el món de la nàutica i donar a conèixer les possibilitats del mar a la població catalana. La majoria d'activitats que s'han programat són gratuïtes.
 
Una de les principals novetats d'aquesta edició és la incorporació d'un dia més al certamen, a petició dels empresaris participants, que saben que aquesta és una oportunitat d'or per donar-se a conèixer i vendre els seus productes.
 
La Fira Marítima Costa Daurada comptarà al llarg del passeig Marítim amb quatre grans àrees diferenciades: una exposició flotant d'embarcacions noves i de segona mà que estaran a la venda; una zona destinada a provar les diverses possibilitats que ofereix la nàutica; una zona comercial, amb establiments especialitzats en accessoris nàutics; i una fira d'embarcacions tradicionals. Aquesta última és un nou espai en aquesta vuitena edició. I es que Cambrils acollirà enguany també, en el marc de la Fira Marítima, la primera Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Catalunya, del 10 al 17 maig. Es preveu la participació de 50 embarcacions procedents de diferents punts del Mediterrani.
 
El gerent del Club Nàutic Cambrils, Fabián Escudé, entitat que organitza per segon any consecutiu la Fira, ha presentat aquest dimarts la vuitena edició del certamen a Lleida. Aquesta és la primera vegada que la Fira surt de la província de Tarragona. En els pròxims dies visitarà Saragossa i Andorra. Segons Escudé, aquesta “és una forma d'apropar-nos a un públic proper a la Costa Daurada, que creiem que els hi podria interessar el món de la nàutica”.

rn