Lleida

La Cambra de Comerç Lleida atorga els Premis Cambra 2022

Per reconèixer l'esforç, la tasca i la contribució que els empresaris de Lleida fan pel territori

Marta Romera
  • novembre 18, 2022
  • 3 min read
La Cambra de Comerç Lleida atorga els Premis Cambra 2022

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida ha celebrat aquest dijous a la tarda els Premis Cambra 2022. Uns guardons que es recuperen després de 13 anys sense celebrar-se, i que tenen un objectiu clar: reconèixer l’esforç, la tasca i la contribució que els homes i les dones empresàries de Lleida fan pel nostre territori i generar un sentiment d’autoestima i d’orgull de ser empresari a les nostres terres.

 

Més de 300 empreses han participat en l’acte d’entrega d’aquests premis, que han comptat en aquesta vuitena edició amb cinc categories: Premi Cambra a l’Emprenedoria, Premi Cambra a la Internacionalització, Premi Cambra a la Sostenibilitat, Premi Cambra a la Innovació i Premi a la Trajectòria Empresarial.

 

El Premi Cambra a l’Emprenedoria ha estat per Estefania Reñé, de la Llibreria La Sabateria, per ser un comerç dinamitzador del barri i de l’art i la cultura de la ciutat, amb una àmplia proposta d’activitats culturals i artístiques gratuïtes. El Premi Cambra a la Internacionalització ha recaigut sobre Sustainable Agro Solutions, S.A.U., una empresa dedicada les solucions agrícoles sostenibles i rendibles per a la cura nutricional dels cultius, reconeguda per la seva evolució creixent en mercats internacionals. La paperera Alier ha rebut el Premi Cambra a la Sostenibilitat, per la seva contribució a l’economia circular i pel seu compromís amb la transició energètica.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Premi Cambra a la Innovació l’ha rebut l’empresa Pastoret de la Segarra, per fusionar tradició i innovació i convertir-lo en l’ADN de l’empresa; i per la seva innovació de producte, apostant per la investigació de nous ingredients i nous mètodes d’elaboració. L’empresa Tomàs Cusiné ha rebut el Premi a la Trajectòria Empresarial, per donar a conèixer els vins de Lleida i la seva DO Costers del Segre arreu des del 1985, per la seva contribució a la sostenibilitat i el paisatge de les nostres terres, i per l’important desenvolupament de l’enoturisme i l’esport.

 

El president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, ha reconegut durant l’acte que a Lleida «si bé no tenim a la nostra demarcació una alta densitat empresarial, si tenim un teixit empresarial molt competitiu, tant en l’àmbit nacional com internacional». I ha afegit: «Valors, talent i resiliència són les nostres fortaleses, davant els reptes globals sobrevinguts després de la pandèmia. I per poder superar aquesta situació, necessitarem d’un teixit potent, dinàmic i generador d’ocupació, que ens permeti arrelar la població al territori i no ens provoqui la fuga de talent».

L’acte d’entrega dels Premis Cambra 2022 ha estat amenitzat pels gags teatrals de la companyia de teatre lleidatana Inhabitants, i ha comptat amb la participació especial de Ferran Adrià, president d’elBullifoundation. L’acte ha finalitzat amb un còctel networking.

 

Els Premis Cambra 2022 han estat patrocinats per l’Ajuntament de Lleida, CaixaBank, Mahou-San Miguel i Atlas Energia. Els col·laboradors d’aquesta vuitena edició han estat Vunkers, Ilser Grup, Plusfresc, Cudós Consultos, Port de Tarragona, Serveto, Sorigué, Costers del Sió i Cafès Batalla.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *