CaixaForum Lleida es suma un any més a la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

CaixaForum Lleida se suma a la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i que se celebrarà del 15 al 30 de novembre, arreu de Catalunya, amb la projecció de dues pel·lícules.

 

Dilluns 21 de novembre, a les 18 h, la pantalla de cinema de l’auditori de CaixaForum Lleida projectarà la producció Papicha. Sueños de libertad, un retrat feminista reivindicatiu i esperançador que sedueix per l’energia, la frescor i el carisma del seu personatge principal i que comptarà amb la presentació i dinamització del col·loqui posterior a càrrec de Joan Rosinach, responsable de comunicació de Càritas Diocesana de Lleida i dilluns 28 de novembre, a les 18 h, es projectarà la pel·lícula Van arribar de nit un film d’Imanol Uribe basat en una història real que va commocionar arreu del món, en aquesta ocasió Manel Mercadé, director de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida presentarà la producció i conduirà el col·loqui posterior a la seva projecció.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Mostra de Cinema Espiritual és un esdeveniment cinematogràfic anual que valora la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual, fa visibles les diverses manifestacions religioses i espirituals i contribueix a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social. L’edició d’enguany compta amb la projecció de 88 pel·lícules que es projectaran en 38 sales de 25 municipis d’arreu de Catalunya i també a 9 centres penitenciaris i a 7 centres de Justícia Juvenil. A més es disposarà de dues sales virtuals a la plataforma FilminCAT i a la plataforma acontra+.

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya és organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, la sessió inaugural tindrà lloc demà 15 de novembre a la Filmoteca de Catalunya, amb l’assistència del director de cinema Franco Piavoli.