Lleida

El Caixaforum Lleida acull una jornada sobre psicologia i obesitat

Marta Romera
  • octubre 6, 2022
  • 2 min read
El Caixaforum Lleida acull una jornada sobre psicologia i obesitat

La Delegació Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya participa divendres en la ‘III Jornada de Psicología en el Tratamiento de la Obesidad, Una realidad cada vez más evidente’, que organitza el Grupo de trabajo Psicología y Obesidad (SEEDO) al Caixafòrum de Lleida de 9 a 17.30 h.

 

La jornada tractarà l’obesitat durant l’època de confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19 i com abordar-ho des de la psicologia. El primer bloc del matí, se centrarà en l’efecte del confinament per la pandèmia Covid-19, en persones amb obesitat, així com en famílies amb infants amb obesitat, l’alimentació durant l’època d’aïllament Durant la segona part de la jornada, en la taula es debatrà sobre temes més tècnics de la intervenció de la psicologia en l’obesitat.

A la tarda s’han organitzat dos tallers complementaris, un amb la psicòloga clínica i experta en trastorns del son, Núria Roure, sobre la relació del son i l’obesitat i un segon a càrrec del psicòleg clínic i professor associat i investigador de la UAB, David Sánchez, sobre abordatge de l´estigma en obesitat.

 

La jornada està dirigida a professionals que tenen relació amb l’obesitat, com psicòlegs, infermeria, dietistes-nutricionistes, terapeutes, metges, biòlegs, etc.

 

La Sociedad Española para el Estudio de la Obesidad (SEEDO), organitzadora de l’acte és una societat científica multidisciplinària centrada en l’estudi, la divulgació, la formació dels professionals de la salut, la prevenció i el tractament de tots els aspectes rellevant relacionats amb problemes de sobrepès.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *