CaixaForum Lleida convida a les famílies a viatjar a través de la música

La Fundació “la Caixa” presenta a CaixaForum Lleida l’espectacle musical Kl’aa, la teva cançó, una experiència visual i sonora a través de la veu, la cançó i el moviment. Aquesta producció, dirigida per Inspira Teatre, és un concert de creació construït a partir dels sons que emeten els nadons per comunicar-se. L’espectacle s’adreça a infants fins a 5 anys als quals es vol traslladar l’emoció que suposa fer noves troballes que els ajuden tant a conèixer el món que els envolta com a formar la seva pròpia personalitat.

 

La veu, la llavor de la comunicació

L’espectacle mitjançant el cant, la música, el joc i el gest, i amb les veus femenines de les protagonistes com a eix central ens submergeixen en aquest univers familiar i proper amb la seva poesia visual i sonora. Kl’aa, la teva cançó es converteix en una experiència que posa de manifest la veu com a fonament de la comunicació i de la identitat dels éssers humans i que convida a descobrir la cançó pròpia de cadascú.

 

CaixaForum Lleida ha posat data dues sessions per veure Kl’aa, la teva cançó: els dissabtes 15 i 22 d’octubre a les 18 hores. Serà una oportunitat imperdible perquè els més petits es familiaritzin amb la música d’una manera entretinguda.

Molt més que cançons

El musical és una forma d’art escènic que explica una història a través de la música, el text, les cançons i el ball. Cantar i ballar, doncs, són una part fonamental de l’espectacle, però hi ha altres elements que sedueixen en una producció musical com són el vestuari, l’escenografia o la il·luminació. Tots ells contribueixen a fer del musical una experiència sonora i visual complerta.

 

That’s a musical!, presenta a quatre joves personatges: un músic, una escriptora, un escenògraf i una actriu que somnien a triomfar en el món dels musicals. Quan descobreixen que un teatre es vol desfer dels escenaris que ha fet servir al llarg dels anys, decideixen fer un viatge a través de la història, jugant amb obres que despertaran emocions dispars en cada personatge. Les sessions tindran lloc els dissabtes 19 i 26 de novembre a les 18 hores.

Propostes per a tota la família

Kl’aa, la teva cançó i That’s a musical!, formen part de la programació familiar i escolar que la Fundació “la Caixa” posa en marxa als seus centres CaixaForum i amb la qual, al llarg de tot el curs escolar, l’entitat oferirà innovadores propostes culturals que inclouen música, dansa, marionetes i obres teatrals dirigides al públic familiar.

 

Amb aquesta programació, única a la ciutat i que caracteritza CaixaForum com a centre cultural, la Fundació “la Caixa” vol que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’una gran varietat d’espectacles de qualitat. És una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana per aprendre i divertir-se plegats.