Societat

Caixabank llença un programa d’acceleració d’start-ups per al sector agroalimentari

L'entitat l'ha desenvolupat amb l'acceleradora Insomnia

Marta Romera
  • octubre 27, 2022
  • 2 min read
Caixabank llença un programa d’acceleració d’start-ups per al sector agroalimentari

Caixabank ha llençat el programa ‘Agrobank Tech Digital INNovation’ per posicionar-se com a referent de les start-ups que ofereixen solucions tecnològiques per al sector agroalimentari i promoure’n el seu impuls a través de la creació d’una comunitat on la innovació, la formació i el desenvolupament.

 

El programa s’ha dissenyat i desenvolupat entre AgroBank i Insomnia, una de les acceleradores més destacades a l’Estat i que té una vertical en agrotech. La presentació de l’Ecosistema d’Innovació AgroBank Tech i el llançament del programa ‘AgroBank Tech Digital Innovation han tingut lloc aquest dimecres en les instal·lacions d’Insomnia a La Marina de València.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El nou programa es llença amb tres eixos d’actuació. En primer lloc, l’Observatori AgroTech, que servirà per comptar amb la informació de les tendències, tecnologies i solucions per a la innovació i digitalització del sector a través de l’eina INNdux Agro.

 

El segon eix és ‘Digital INNovation Lab’, el programa d’acceleració d’startups agro més gran de l’Estat basat en la innovació oberta indirecta amb els reptes dissenyats per un ‘think tank’ mentre que el tercer és la creació d’una xarxa d’aliances amb les principals acceleradores agrotech del món per captar més talent internacional.

La primera convocatòria global d”AgroBank Tech Digital INNovation’ ha començat aquest dimecres i s’estendrà fins al 15 de gener del 2023. A partir d’aquesta data, s’iniciarà el procés de selecció d’startups, en què s’avaluaran els projectes presentats i s’escolliran els millors.

 

Després d’un procés d’acceleració dins de l”AgroBank Tech Digital INNovation Lab’ s’assessorarà a les startups i pimes tecnològiques, mentoritzant la seva evolució de manera continuada. Finalment, el juliol del 2023 tindrà lloc un esdeveniment en què es presentaran les solucions més innovadores i disruptives del procés d’acceleració a les principals empreses i corporacions del sector agroalimentari.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *