Sense Categoria

CaixaBank concedeix 106M€ a les empreses de Lleida durant el primer semestre de 2022

LleidaDiari
  • agost 19, 2022
  • 2 min read
CaixaBank concedeix 106M€ a les empreses de Lleida durant el primer semestre de 2022

CaixaBank ha concedit un total de 106,6 milions d'euros a les empreses de Lleida durant els primers sis mesos de l'any. Aquesta xifra suposa un creixement del 60% respecte al mateix període de l'any anterior. Aquest volum de crèdit, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses de la comunitat, s'ha destinat, principalment, a injectar liquiditat i a finançar inversions per al creixement dels seus negocis. CaixaBank ofereix a les empreses, a més, diverses línies de finançament especialitzat, com el factoring, el confirming o el rènting, per garantir tant les necessitats de circulant de les empreses com les inversions a llarg termini.

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha manifestat «la confiança de l'entitat financera en el teixit empresarial lleidatà com a motor clau del creixement econòmic de Catalunya» i ha destacat que «el suport de CaixaBank al sector empresarial va molt més enllà de l'àmbit financer, oferint assessorament i acompanyament als empresaris en la gestió del seu dia a dia».

 

Aquest suport de CaixaBank al teixit empresarial també s'articula a través de la gestió de l'accés als Fons Europeus per a la Recuperació (Next Generation EU). Amb l'objectiu de ser un agent actiu en la difusió de les ajudes disponibles i agilitar la seva arribada als beneficiaris, CaixaBank ofereix un cercador d'ajudes per facilitar a clients i no clients l'accés a aquests fons. Aquest cercador permet consultar les opcions existents en funció del beneficiari, sector econòmic del destinatari, tipus d'ajut, convocatòria i província.

 

L'accés a aquesta plataforma digital, que ha desenvolupat Minsait (grup Indra), es pot fer des de CaixaBankNow, la plataforma digital del banc, i a través dels portals web de CaixaBank Empreses i CaixaBank Negocis.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *