CaixaBank posa a disposició de pimes i autònoms una línia de préstecs preconcedits

Imatge d'una oficina de CaixaBank

Els clients de l'entitat podran formalitzar operacions de circulant, segons les seves necessitats | LleidaDiari.cat

CaixaBank posa a disposició de més de 440.000 autònoms, 115.000 microempreses (persones jurídiques amb facturació fins a 2 milions d'euros) i 52.000 petites empreses (persones jurídiques amb facturació de 2 a 10 milions d'euros) una línia de 25.000 milions d'euros en préstecs preconcedits per pal·liar els efectes que pugui tenir el coronavirus en el teixit empresarial.

 

Els clients de l'entitat podran formalitzar operacions de circulant, segons les seves necessitats, per un termini de fins a 24 mesos. Totes aquestes operacions seran de tramitació immediata, al no requerir documentació addicional.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

CaixaBank, al costat dels autònoms i les empreses

L'entitat disposa d'un servei especialitzat per a autònoms, microempreses i petites empreses. Aquest servei combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de cada negoci, juntament amb un assessorament pròxim, no només amb el suport financer sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia, per oferir així un servei integral.

 

Actualment, s'ofereix aquest servei personalitzat des dels més de 40 centres Business ubicats per tot el país i els més de 2.500 gestors especialistes en autònoms i microempreses. A més, es consolida com l'entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.200 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.