CaixaBank instal·la a la diòcesi de la Seu un sistema per enviar donatius digitals

Imatge de l'estrena del servei digital

Imatge de l'estrena del servei digital | CaixaBank

 

CaixaBank ha posat en marxa a la diòcesi de la Seu d'Urgell un servei de 'caixonet d'almoines digital' per realitzar donatius amb qualsevol mitjà de pagament digital, sigui un telèfon, una targeta contactless o fins i tot un rellotge smartwatch o qualsevol altre model de wearable compatible amb el pagament mòbil.

 

Es tracta d'un model especial de TPV contactless adaptat a les necessitats de la institució. Accepta donatius de la quantitat que desitgi l'usuari fins a un màxim de 20 euros, independentment de l'entitat de la qual sigui client i del tipus de targeta que tingui. El servei ja està operatiu a la Parròquia de Sant Ot de la Catedral de Santa Maria a La Seu d'Urgell.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Sense introduir números de compte

A més, el 'caixonet d'almoina digital' de CaixaBank també permet efectuar donatius sense estar físicament a l'església o institució religiosa. L'usuari pot trobar-se a casa o en qualsevol altre lloc i enviar igualment la seva aportació a la parròquia a través del seu mòbil de forma senzilla, en pocs passos i sense introduir números de compte.

 

Concretament, per utilitzar el servei, l'usuari només ha d'accedir al servei Bizum, a través de l'aplicació mòbil del seu banc, i introduir un codi i l'import del donatiu (33376 en el cas de la Parròquia de Sant Ot de la Catedral de Santa Maria a La Seu d'Urgell). L'operació es fa a l'instant, de forma totalment segura, i els diners arriba al seu destí en menys de cinc segons. Aquest servei, a més de la Catedral de La Seu d'Urgell també està disponible a la Parròquia de Santa Maria de Balaguer i a la Parròquia de Sant Miquèu de Vielha.

 

Un dels primers punts d'Espanya a disposar d'aquest sistema

Lleida ha estat un dels primers punts d'Espanya a disposar d'aquest sistema. Per a Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, «Lleida és la província que ha posat en funcionament, d'inici, un major nombre de “caixonets d'almoina digital”, la qual cosa creiem que suposa tota una demostració de com l'arribada de les noves formes de pagament ja són habituals en el nostre dia a dia. A CaixaBank volem ajudar a les institucions religioses en el fet que avancin en la implantació de les noves tecnologies i puguin oferir més i millors serveis».

 

També et poden interessar…