Societat

Aprofita: CaixaBank facilita l’accés al ‘Kit Digital’, informa’t!

En el marc dels Fons Next Generation de la Unió Europea

Marta Romera
  • gener 13, 2023
  • 2 min read
Aprofita: CaixaBank facilita l’accés al ‘Kit Digital’, informa’t!

CaixaBank impulsa la digitalització de microempreses, comerços i autònoms, acompanyant-los en tot el procés de digitalització a través del ‘Kit Digital’, el programa dissenyat pel Govern amb els Fons Next Generation de la Unió Europea. Amb l’objectiu que els interessats en el programa li puguin treure el màxim partit al bo digital, l’entitat financera ofereix des de la gestió gratuïta de la tramitació, de l’ajuda, fins a un ampli ventall de solucions i eines digitals, segons les necessitats dels clients. A més, l’entitat finança sense interessos l’import no subvencionat del programa (IVA).
D’aquesta manera, CaixaBank és la primera entitat financera que ofereix als seus clients una oferta completa que cobreix tot el procés de digitalització de petites empreses i professionals autònoms.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta comercialització de solucions digitals s’emmarca en el compromís de CaixaBank de donar suport als seus clients en projectes que permetin millorar la gestió, eficiència i competitivitat dels seus negocis en un context com l’actual, en què la digitalització és una eina clau per impulsar l’activitat.

 

L’objectiu del programa ‘Kit Digital’, dotat amb més de 3.000 milions d’euros, és modernitzar el teixit productiu espanyol a través de la digitalització de negocis d’autònoms i pimes durant els pròxims tres anys. Gràcies a aquest programa, rebran un bo digital, la quantia del qual varia depenent del nombre d’empleats. Les solucions que ofereix CaixaBank estan destinades als trams de negocis d’1 a 2 treballadors i de 3 a 9 empleats, amb bons digitals per un import màxim de 2.000 i 6.000 euros, respectivament.

 

Pel que fa a les pimes d’entre 10 i 49 treballadors, CaixaBank posa a disposició d’aquestes empreses un equip d’experts per assessorar-les, analitzar les seves necessitats i acompanyar-les durant tot el procés de sol·licitud i tramitació de l’ajuda del ‘Kit Digital’.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *