Sense Categoria

CaixaBank celebra a Lleida la primera jornada de formació presencial per a accionistes

LleidaDiari
  • novembre 8, 2021
  • 3 min read
CaixaBank celebra a Lleida la primera jornada de formació presencial per a accionistes

CaixaBank ha celebrat a Lleida una jornada de formació per a accionistes sobre la introducció a l'operativa a borsa, la primera amb caràcter presencial des de l'inici de la pandèmia. 

 

Enrique Castellanos, director de l'Institut BME, ha impartit la sessió, on ha compartit amb els assistents coneixements bàsics sobre com operar al mercat borsari i aprofundir tant en els productes existents i les principals operacions financeres, com en els horaris, les regles bàsiques o els diferents tipus d'ordres.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Al seminari, al qual han assistit 34 accionistes, Castellanos ha parlat sobre els mecanismes que regeixen el comportament de la borsa i dels mercats de valors per poder prendre les decisions d'inversió de manera més fonamentada.

CaixaBank celebra a Lleida la primera jornada de formació presencial per a accionistes

CaixaBank celebra a Lleida la primera jornada de formació presencial per a accionistes | LleidaDiari.cat

 

Difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia

La sessió, organitzada per Relació amb Accionistes de CaixaBank, forma part del programa de formació per a accionistes Aula, que té com a objectiu difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. Amb el seu llançament el 2010, CaixaBank va ser la primera entitat de l'Ibex-35 a oferir formació als accionistes.

 

L'entitat ha consolidat des del 2019 el programa Aula de formació financera per a accionistes gràcies a la seva aposta per les noves tecnologies, amb el llançament dels Webinars Aula, seminaris de formació en línia. Aquestes sessions virtuals han permès continuar oferint formació financera als accionistes detallistes durant la pandèmia.

 

Aquest any, l'entitat ha realitzat nou Webinars Aula de diferents temàtiques i ha superat la xifra de 5.000 accionistes detallistes formats el 2021 de manera en línia. A la província de Lleida, CaixaBank compta amb més de 17.000 accionistes, que suposen el 2,67% de la base accionarial.

 

Trobades corporatives

A més de les sessions formatives CaixaBank també ha realitzat de forma periòdica Trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

 

A causa de la COVID-19, es van potenciar les trobades corporatives virtuals, que ja s'havien llançat de manera pionera el 2019. Des del començament s'ha arribat a la xifra de més de 7.100 accionistes assistents en línia.

 

Gràcies a aquestes sessions, CaixaBank es manté a prop dels seus accionistes, posa a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i dona resposta als seus dubtes i consultes. Aquest tipus de programa es fonamenta en els principis de transparència i rigor que sustenten la relació entre la companyia i els accionistes.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *