Lleida

Bona iniciativa: Endeguen una campanya a Lleida perquè cap nen es quedi sense regal de Nadal

'L'Arbre dels Somnis' arriba a 195 nens i nenes gràcies a la participació de 12 entitats socials locals de les terres de Ponent

Marta Romera
  • novembre 24, 2022
  • 2 min read
Bona iniciativa: Endeguen una campanya a Lleida perquè cap nen es quedi sense regal de Nadal

CaixaBank llança la iniciativa solidària ‘L’Arbre dels Somnis’ que té com a objectiu ajudar a 195 nens i nenes de Lleida en situació de pobresa puguin rebre aquests Nadals el regal que més desitgen. En el conjunt de l’Estat, la iniciativa arriba a 27.000 menors en risc d’exclusió.

 

Des d’ahir, 21 de novembre, totes les oficines de l’entitat financera disposen de les cartes escrites per infants, fins als 12 anys. Es tracta de menors en situació de vulnerabilitat que, pels escassos recursos econòmics de la seva família, tenen difícil rebre l’obsequi que han demanat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Qualsevol persona que vulgui col·laborar pot dirigir-se a una oficina de CaixaBank on se li assignarà una d’aquestes cartes per contribuir a convertir la il·lusió del nen en realitat. Els participants tenen fins al 14 de desembre per portar a la seva oficina el seu regal, que té com a límit un màxim de 40 euros. A partir d’aquesta data, CaixaBank i les entitats socials col·laboradores organitzaran el repartiment dels regals per tal que els nens puguin veure completa la seva il·lusió durant les festes nadalenques.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *