CaixaForum Lleida s’omple d’espectacles i ciència per a tota la família

CaixaForum Lleida ha programat pels propers caps de setmana del mes de març un ventall d’activitats adreçades al públic familiar: l’espectacle La Rumbanyera que tindrà lloc els dissabtes 18 i 25 de març, a les 18.00 hores i el taller de ciència Llum i color que es durà a terme els diumenges 19 i 26 de març, a les 18.00 hores.

El tret de sortida d’aquesta programació adreçada al públic familiar el marcarà l’espectacle La Rumbanyera, un passeig musical per la història de la rumba. La rumba, aquest gènere musical, patrimoni cultural immaterial de la humanitat, serveix de fil conductor per explicar el mestissatge i l’enriquiment de les cultures a partir de la trobada de diferents comunitats a la Cuba del segle xix, la Nova York de principis del xx i la Barcelona dels anys cinquanta.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El taller de ciència Llum i color serà el protagonista de la programació per al públic familiar dels pròxims diumenges. En aquest taller els participants experimentaran amb les lleis de la reflexió i la refracció, la descomposició de la llum blanca, la bioluminescència, la fluorescència… i descobrirarn la clau de diversos fenòmens òptics.

 

Un parell de propostes perquè les famílies gaudeixin del temps lliure dels caps de setmana tot aprenent i divertint-se. Amb aquesta programació, única a la ciutat i que caracteritza CaixaForum com a centre cultural, la Fundació ‘la Caixa’ vol que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’una gran varietat d’espectacles i activitats de qualitat. És una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana per aprendre i divertir-se juntes.