Cada barri tindrà un equipatge diferent del Lleida Esportiu

Cada barri tindrà un equipatge diferent del Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha lliurat la roba per la temporada vinent als infants participants en la Danone Cup dins del projecte Educasport. En total hi ha 6 colors diferents i cadascun correspon a un barri de la ciutat de Lleida (Bordeta, Balafia, Democràcia, Cap Pont, Pardinyes i Secà de Sant Pere).

En total el club blau ha donat als 90 nens i nenes que formen part del projecte, 6 equipacions completes, cadascuna “d’un color diferent, que correspon a un barri de la ciutat”, ha explicat el responsable de l’àrea Lleida Sports & Events, Ramon Folguera. En concret són de color blau, blau marí, negre, verd, bordeus i roig. A més, Folguera també ha afegit que “a cada màniga dreta de la samarreta s’hi troba escrit un valor representatiu del món de l’esport”.
 
Amb aquesta iniciativa el Lleida Esportiu col·labora en aquest projecte social, juntament amb l’Ajuntament de Lleida, Futlleida i que compta amb el suport de l’Agrupació Barça Jugadors. D’aquesta manera, aquestes entitats treballen per complir l’objectiu d’Educasport, que consisteix en educar als nens i nenes de 9 a 12 anys dels diversos barris de la ciutat de Lleida, mitjançant els valors de l’esport que també els pot ajudar en la seua vida diària.