Balears Vadevi

Busquen un menor de la Seu fugat d’un centre terapèutic de Berga

  • gener 29, 2019
  • 3 min read
Busquen un menor de la Seu fugat d’un centre terapèutic de Berga

El pare d'un menor d'edat veí de la Seu d'Urgell, Antonio Aguayo, ha fet una crida a través de les xarxes socials per tal de trobar el seu fill que es va fugar d'un centre de terapèutic de Berga el passat 21 de gener, conegut com a escola Valldaura.

 

Segons ha explicat Aguayo, el jove va decidir escapolir-se del centre amb altres dos menors i, des de llavors, no se sap res de la seva situació. Tal com afirma el pare, tota la família està molt preocupada per la situació i, per això demanen la màxima difusió possible per tal de facilitar la troballa dels joves. 

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La darrera connexió és de divendres des de Barcelona

Segons ha avançat el diari Altaveu, la darrera connexió del jove va ser el passat divendres des de la plaça d'Espanya de Barcelona. Tal com expliquen, el menor s'hauria ficat en contacte amb una tieta seva per explicar-li que estava en una casa gran i que necessitava diners. Des de llavors, el seu entorn no ha tornat a saber res més d'ell. 

 

Cal destacar que els pares del menor no tenen cap informació més al respecte, ja que no tenen la responsabilitat legal sobre el noi i que la tutela recau des del passat mes de setembre sobre la Generalitat de Catalunya

 

Un jove amb problemes

Cal destacar que el jove fugat té una mena de trastorn que el fa adoptar conductes violentes. Tant és el cas, que l'estiu passat va arribar a amenaçar amb un ganivet al seu pare, el mateix que ara demana ajuda per trobar-lo. Arran d'aquesta amenaça, el jove va ingressar en un centre de menors de la Seu d'Urgell fins que, després de demanar-ho, el van traslladar a Berga.

 

Finalment, els pares s'han mostrat decebuts per la gestió de la desaparició del seu fill, ja que fins 48 hores després del succeït, no es va informar la família. En aquest sentit, els pares consideren que el protocol d'actuació no ha funcionat correctament. No obstant això, els Mossos van començar a buscar des d'un primer moment els tres joves que des de la setmana passada no apareixen per l'escola terapèutica de Valldaura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.