Busquen en Javier, un menor de 17 anys desaparegut a Barcelona

Mossos d'Esquadra.

Mossos d’Esquadra. | Laia Solanellas

El passat dijous, 4 de juliol, en JIM va escapar-se del centre Terapèutic de Valldaura, a Barcelona, on està intern i des de llavors la seva família no ha tingut més notícies sobre el parador del noi. Els Mossos d’Esquadra estan tractant de localitzar al jove que no hauria abandonat la ciutat comtal.

El menor de 17 anys fa un mes que està ingressat al centre perquè té diagnosticat un trastorn de conducta. Aquesta és la segona vegada que s’escapa del centre però la primera vegada va aparèixer l’endemà. Segons ha declarat la seva mare, el noi pren medicació i ha estat vist aquest matí pels voltants de l’Hospital Sant Pau de Barcelona visiblement deixat.

En Javier fa 1,78 metres d’alçada, té el cabell morè, els ulls marrons i duu una arracada a l’orella esquerra. Aquest matí quan l’han vist vestia una camiseta blanca, uns pantalons curts negres i unes sabatilles blanques. També porta un rellotge blau. Els familiars del menor han fet una crida a través de les xarxes socials per tal d’aconseguir localitzar-lo.

També et pot interessar…