La BSUM celebra els 10 anys de vida amb un concert d’aniversari a l’Auditori

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida (BSUM) celebra els seus deu anys de vida amb un concert d’aniversari que tindrà lloc aquest diumenge, dia 19, a la sala simfònica de l’Auditori Municipal Enric Granados. En aquest concert, la BSUM, amb Esteve Espinosa de director, interpretarà una selecció d’obres de tots els gèneres i estils que la banda ha anat interpretant d’ençà dels seus inicis com a formació resident de l’Auditori, l’any 2014. Hi ha les darreres entrades a la venda per assistir a aquest concert.

Web_LleidaDiari_Especial_01
 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El millor regal per al públic fidel de la BSUM serà oferir-li el bo i millor del que han assajat i tocat, també amb constància i entusiasme, des del seu concert de presentació: música simfònica clàssica, òpera, gèneres i formes musicals de la tradició popular, sarsueles i pasdobles, música per a cinema i grans musicals, pop instrumental i vocal, poemes simfònics contemporanis, i altres formes d’espectacle. La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida és una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de promocionar la música en tots els seus àmbits com a mitjà de creixement personal i social utilitzant l’associacionisme musical, sense cap distinció, social, religiosa, política, econòmica ni de gènere.

‘Crida als ocells de colors llampants’, d’Òscar Andreu, a l’Escorxador

El comunicador i humorista Òscar Andreu presenta el seu primer monòleg d’stand-up sobre la seva experiència com a catalanoparlant a Catalunya. “Crida als ocells de colors llampants” està de gira pel territori i arriba a Lleida aquest dissabte, dia 18 de maig, al Teatre Municipal de l’Escorxador (a les 20 h), també amb les últimes entrades disponibles.

El fil conductor és el català i exposa els símptomes perquè desaparegui una llengua. En el monòleg s’intenta explicar el comportament dels parlants de català. Durant poc més d’una hora, l’autor explica la seva biografia lingüística, les aventures esbojarrades d’un català catalanoparlant a la capital de Catalunya, repassa la història de la llengua i aprofita per descriure un seguit de comportaments molt peculiars propis de la majoria dels parlants. Ambdues propostes s’inclouen en el marc de la programació estable d’arts escèniques i música LaTemporada Lleida.