Les Borges prepara una gran Cavalcada de Reixos amb carrosses renovades

Les Borges Blanques ja ho té tot a punt per a l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar aquest dijous, 5 de gener al vespre. Està prevista una rebuda davant de l’església, a partir de les 18.30 hores, i una Cavalcada amb carrosses renovades gràcies a la tasca de la Brigada Municipal, que recorrerà els principals carrers del municipi i fins al Pavelló, on els nens i nenes podran acabar de donar les seves cartes a Ses Majestats. Els Reixos repartiran els regals per totes les cases de la capital garriguenca divendres dia 6, a partir de les 8.30 hores.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En concret, aquest any els Reixos arribaran davant de l’església, on es faran els parlaments i l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, farà l’entrega de les claus de totes les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’església estarà ambientada amb llums, música i espectacle de foc. Els Reixos aniran acompanyats pels tabalers del grup Recerca, pel grup de Motards Fot-li Gasto i una estrella il·luminada que els guiarà.

 

El recorregut de les carrosses pels carrers de les Borges

Tot seguit, els Reixos pujaran a les carrosses, que estaran situades a la plaça Abadia, i iniciaran un recorregut pel carrer Carnisseria, la plaça 1 d’Octubre, el carrer la Bassa, el carrer Ensenyança, el Raval del Carme, i el carrer Catalunya. La Cavalcada finalitzarà al Pavelló Francesc Macià, on els Reixos rebran els nens i nenes de les Borges, que els podran acabar de donar les seves cartes.