Comarques

Les Borges prepara una gran Cavalcada de Reixos amb carrosses renovades

La rebuda de Melcior, Gaspar i Baltasar serà davant de l'església de la capital garriguenca

Marta Romera
  • gener 5, 2023
  • 2 min read
Les Borges prepara una gran Cavalcada de Reixos amb carrosses renovades

Les Borges Blanques ja ho té tot a punt per a l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar aquest dijous, 5 de gener al vespre. Està prevista una rebuda davant de l’església, a partir de les 18.30 hores, i una Cavalcada amb carrosses renovades gràcies a la tasca de la Brigada Municipal, que recorrerà els principals carrers del municipi i fins al Pavelló, on els nens i nenes podran acabar de donar les seves cartes a Ses Majestats. Els Reixos repartiran els regals per totes les cases de la capital garriguenca divendres dia 6, a partir de les 8.30 hores.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En concret, aquest any els Reixos arribaran davant de l’església, on es faran els parlaments i l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, farà l’entrega de les claus de totes les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’església estarà ambientada amb llums, música i espectacle de foc. Els Reixos aniran acompanyats pels tabalers del grup Recerca, pel grup de Motards Fot-li Gasto i una estrella il·luminada que els guiarà.

 

El recorregut de les carrosses pels carrers de les Borges

Tot seguit, els Reixos pujaran a les carrosses, que estaran situades a la plaça Abadia, i iniciaran un recorregut pel carrer Carnisseria, la plaça 1 d’Octubre, el carrer la Bassa, el carrer Ensenyança, el Raval del Carme, i el carrer Catalunya. La Cavalcada finalitzarà al Pavelló Francesc Macià, on els Reixos rebran els nens i nenes de les Borges, que els podran acabar de donar les seves cartes.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *