Les Borges Blanques presenta la 8a edició de la Firra

Les Borges Blanques presenta la 8a edició de la Firra, la Fira de la cervesa artesana de la capital garriguenca. L’esdeveniment està organitzat pels Amics de la Cervesa Artesana i l’Ateneu Popular Garriguenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques. Les parades de cervesa artesanal s’instal·laran al Terrall a partir de les 5 de la tarda. Enguany, l’organització compta amb la presència de deu elaboradors, 9 de les comarques de Ponent-Pirineus i una invitada de l’Anoia: Matoll, ‘CTretze’, ‘Lo Vilot Farm Brewery’, La Vella Caravana, Boira, Cerveses Ponent, La Moreneta, L’Espina de Ferro, ‘Brebel’ i ‘Abirradero’.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Durant l’edició, que se celebrarà el dissabte 7 d’octubre, també hi haurà diferents opcions gastronòmiques, com ara la clàssica llonganissa amb
pa torrat
, de la mà de l’Ateneu Popular Garriguenc, el comerç de les Borges Blanques, La Bodega, que instal·larà una parada de croquetes casolanes i Mengem ponent, que oferirà els seus productes de proximitat. Per als més petits es comptarà amb animació infantil a càrrec de ‘lo Biel’, així com l’activitat de pinta cares i coca amb xocolata a preus populars.

Pel que fa a l’oferta musical, s’aposta per un nou format, amb DJ’s residents a Ponent, que faran sessions continuades amb estils com el ‘folk’, ‘punk’, ‘reggae’, ‘soul’, ‘funk’ i ‘house’, juntament amb un concert de petit format a les 11 de la nit, amb ‘Jessica Abu & Ganjal Loopa’.