Una localitat lleidatana avança l’obertura de les seves piscines municipals

Les Borges Blanques ha decidit avançar l’obertura de les piscines municipals al 2 de juny, dues setmanes abans del que és habitual, coincidint amb l’inici de la jornada intensiva a les escoles. L’horari de les dues primeres setmanes, fins al 14 de juny, serà de 12h. a 20h., però el diumenge 2, el dissabte 8 i el diumenge 9 les piscines obriran de 10h. a 20h. Aquest horari de cap de setmana es mantindrà fins al final de la temporada, el 30 d’agost, coincidint amb el divendres de Festa Major.

APLEC 2024 baner 300x600 (lr)

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les entrades i abonaments es podran adquirir a partir del 27 de maig a través de l’aplicació eAgora, i a partir del 3 de juny també a les taquilles de les piscines, de dilluns a divendres, de 12h. a 20h. Els usuaris podran optar per entrades individuals, abonaments de deu sessions o de temporada.

En cas d’onada de calor, els col·lectius vulnerables, com menors de 13 anys, majors de 65 anys i dones embarassades, gaudiran d’una bonificació del 100% en l’entrada individual. Els infants fins a 4 anys i els usuaris d’estades esportives tindran entrada gratuïta. L’entrada per als joves de 5 a 17 anys i per als jubilats i pensionistes costarà 2,5 euros, mentre que l’entrada per als adults a partir de 18 anys serà de 4 euros.

Els abonaments infantils per a usuaris fins a 4 anys seran gratuïts. Els abonaments de 10 sessions per a joves de 5 a 17 anys i per als jubilats i pensionistes costaran 15 euros, mentre que els abonaments per a adults a partir de 18 anys tindran un preu de 25 euros. Els abonaments de temporada per a joves de 5 a 17 anys tindran un preu de 20 euros. Els abonaments per a adults a partir de 18 anys costaran 35 euros i els abonaments per a jubilats i pensionistes tindran un preu de 21 euros.

Pel que fa a les bonificacions, es faran descomptes en els abonaments de temporada per a joves i adults. Les persones amb un grau de discapacitat del 33% al 49% i les famílies nombroses o monoparentals gaudiran d’un descompte del 50%. Les persones amb un grau de discapacitat a partir del 50% tindran entrada gratuïta, amb un descompte del 100% en els abonaments. Les persones aturades tindran un descompte del 30%, així com els titulars del Carnet Jove, que gaudiran d’una bonificació del 30% en totes les modalitats de tarifa.

Els descomptes s’aplicaran sempre que es presenti la documentació necessària, com el carnet de família nombrosa o monoparental, el grau de discapacitat, certificat d’atur, entre altres.