Les Borges Blanques acull el 32è campionat de Catalunya de tenis taula per a persones amb discapacitat intel·lectual

El tenis taula és una de les disciplines que la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya fomenten durant la temporada esportiva. Aquest diumenge els esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran en el Campionat de Catalunya en diferents grups i proves, organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Les Borges Blanques, Special Olympics Catalunya i el Club de Tenis Taula Borges Blanques, amb qui la Federació ACELL té un conveni de col·laboració. L'espai on es disputarà la competició és en les instal·lacions del Club Tennis Taula Borges Blanques.

Els participants provenen de tot Catalunya. De la província de Lleida: ACUDAM de Mollerussa, Club Esportiu Estel de Balaguer, C.E Talma de Juneda i Associació Alba de Tàrrega. El representant gironí serà El CPNS Montserrat de Caldes de Malavella. De la província de Tarragona: Club Esportiu Solc i la Fundació Estela de Tarragona, Fundació Villablanca i C.E Alba de Reus. I de la província de Barcelona: TEB, GSIS Barcanova, Escola Esportiva ACELL de Barcelona; ASPADI de Cerdanyola del Vallès, C.E Pengüí de Terrassa, C.Hoquei Ripollet de Ripollet; Centre Aral-Fund.Atendis de Sabadell; Associació Sant Tomàs de Vic i Fundació Esportiva Fedamar d'Arenys de Mar.

L'objectiu de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya és fomentar l'esport i el lleure com una via de desenvolupament personal i d'integració social; millorar les opinions, actituds i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual; facilitar l'intercanvi de coneixement i la investigació en l'àmbit de l'activitat física adaptada.