Sense Categoria

Caixabank i Booking creen una aliança per beneficiar els seus clients

Avatar
  • setembre 7, 2018
  • 3 min read

Caixabank serà pioner en oferir aquests tipus de descomptes als seus clients | Europa Press

 

Dues grans companyies com Caixabank i Booking s'han aliat per oferir als seus clients una rebaixa en les reserves dels diferents serveis turístics que es poden fer a través de la plataforma digital

 

Aquest cap de setmana, han anunciat una aliança comercial per la qual, els usuaris de CaixaBankNow obtindran a partir d'ara un descompte del 4% en totes les reserves que facin a través de Booking.com o de l'aplicació de l'empresa. 

 

Amb aquest acord, l'entitat financera catalana és la primera de l'Estat que ofereix aquest tipus de serveis als seus clients. El banc, amb seu social a València, dóna una passa més en els seus plans 'd'open banking', associant-se amb una companyia que compleix els seus requisits de donar un valor afegit als seus clients. 

 

Les dues firmes tenen objectius comuns

Tant el banc com la plataforma de reserves s'han mostrat molt satisfets pel conveni signat. Ripsy Bandourian, director sènior d'Associacions de Booking.com, afirmava que aquest pacte amb Caixabank els permet mantenir una de les seves fites principals: crear noves associacions que els apropin a nous clients que gaudeixin de les seves experiències de viatge

 

Per a Caixabank, l'aliança amb la plataforma en línia els permet tenir un nou soci que reforça la seva aposta per oferir als seus clients més varietat i qualitat de serveis.

 

Imatge de la plataforma de Booking.com

Imatge de la plataforma de Booking.com | CatalunyaDiari.cat

 

Booking s'integra dins la plataforma digital del banc

L'entitat financera fundada a Catalunya, sempre s'ha caracteritzat per estar a l'última en innovació, tecnologia i serveis digitals, per aquest motiu ha introduït el cercador de viatges a la seva plataforma CaixaBankNow. 

 

El que busca amb aquest acord és que els seus clients puguin planejar més fàcilment les seves vacances, gràcies a les possibilitats que dóna Booking. Sigui a través de la web o de l'aplicació, es podran fer reserves d'hotels, vols o viatges organitzats segons les necessitats que es tinguin. 

 

En declaracions recollides pel diari digital 'El Español', el directiu de Booking.com afirmava: «Estem molt contents per col·laborar amb Caixabank i facilitar així que els seus clients trobin l'allotjament més adequat, ja sigui un apartament elegant a Madrid, una casa de vacances a Porto o un 'Bed and Breakfast' a Londres.» 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *